Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έμειναν απλήρωτοι από την CIA οι ισλαμοσυμμορίτες στην Συρία

Έμειναν απλήρωτοι από την CIA οι ισλαμοσυμμορίτες στην Συρία

Τα απομεινάρια των ισλαμοσυμμοριτών και των «μετριοπαθών» παραφυάδων τους που βρίσκονται ακόμη στις επαρχίες Ιντλίμπ και Χάμα της Συρίας διαμαρτυρήθηκαν προ ολίγων εικοσιτετραώρων στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters ότι η CIA καθυστερεί τους μισθούς τους των τελευταίων δυο μηνών. Επίσης διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το γεγονός ότι η CIA δεν τους τροφοδοτεί με όπλα και πυρομαχικά από το κέντρο ελέγχου των επιχειρήσεων τους στην Τουρκία.

Είναι προφανές ότι η μισθοδοσία και η επιμελητειακή  κάλυψη των τρομοκρατών σταμάτησε από την CIA με εντολή της νέας κυβέρνησης Τραμπ. Η πίεση που ασκείται πλέον πλην της Ρωσίας και από τις ΗΠΑ προς τους σουνίτες-βαχαμπιστές τρομοκράτες της Μέσης Ανατολής τους οδηγεί σε απελπισία και τους αναγκάζει να αποδεχθούν τα τετελεσμένα. Ο κυβερνητικός στρατός της Συρίας τους κατατροπώνει σε όλα τα εναπομείναντα μέτωπα και οι λιγοστοί θύλακες των τρομοκρατών σβήνονται από τον χάρτη.

Παρ’ όλα αυτά η προπαγάνδα του ΝΑΤΟ και του διεθνούς σιωνισμού εναντίον της κυβέρνησης Άσαντ συνεχίζεται, προ ημερών ανακάλυψαν οι φυλλάδες και τα τουρκοκάναλα βομβαρδισμένα από τον συριακό στρατό σπίτια στα περίχωρα της Δαμασκού και παιδιά καταπλακωμένα στα ερείπια, τα οποία ως δια μαγείας έσωσαν πάλι οι άνδρες της ομάδας διάσωσης «Λευκά Κράνη». Οι διασώστες αυτοί που έχουν ως χαρακτηριστικό τους το λευκό κράνος, εμφανίζονται να σώζουν μικρά παιδιά από τα ερείπια βομβαρδισμένων κτηρίων, ενώ συχνά-πυκνά τα ρεπορτάζ διανθίζουν αυτές τις διασώσεις με σχόλια για τους «κακούς» Ρώσους και τον «ελεεινό» Άσαντ που εξαπολύουν επιθέσεις κατά δήθεν αμάχων, που στην πραγματικότητα όμως είναι υποστηρικτές και συμπολεμιστές των κανιβάλων τζιχαντιστών, ενώ συνήθως τα παιδιά που διασώζονται (ω του θαύματος πάντα παρουσία μιας τηλεοπτικής κάμερας) δεν είναι παρά στημένες σκηνές για τους ηλιθίους που εξακολουθούν να πείθονται από την προπαγάνδα των ισλαμοσυμμοριτών και των υποστηρικτών τους. Υπενθυμίζουμε για μια ακόμη φορά ότι η ομάδα διάσωσης «Λευκά Κράνη» είναι προϊόν των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών και χρηματοδοτείται από την USAID (παρακλάδι της CIA) και το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών.

Το ρεπορτάζ του Reuters αποκαλύπτει για μια ακόμη φορά ότι οι τζιχαντιστές τρομοκράτες είχαν και έχουν χορηγούς, κάτι που επανειλημμένα έχουμε αναφέρει στην ιστοσελίδα μας, και ότι αυτοί οι χορηγοί και υποστηρικτές τους είχαν την έδρα τους στην Ουάσιγκτον και εξακολουθούν να την έχουν σε χώρες του ΝΑΤΟ και στις βασιλικές δικτατορίες του Αραβικού Κόλπου.

Το βέβαιο είναι ότι στην Συρία και στο Ιράκ η πανωλεθρία των ισλαμοσυμμοριτών του ISIS και των υποστηρικτών τους είναι πλέον ορατή και μη αναστρέψιμη και στην πανωλεθρία αυτή συντείνει πλέον και η νέα διακυβέρνηση στην Ουάσιγκτον.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/emeinan-aplhrwtoi-apo-thn-cia-oi-islamosummorites-sthn-suria#ixzz4ZVKoPcxP

Exit mobile version