Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Ήπειρο – Φωρεπορτάζ

Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Ήπειρο - Φωρεπορτάζ

Η περιφέρεια Ηπείρου της Χρυσής Αυγής έκοψε με μεγάλη επιτυχία την παραδοσιακή πίτα, με την μαζική συμμετοχή εκατοντάδων συναγωνιστών, παρουσία του βουλευτή Επικρατείας και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Λαϊκού Συνδέσμου, Χρήστου Παππά ο οποίος ήταν και ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης.

Παρά τις συνθήκες τρομοκρατίας που επικρατούσαν από νωρίς το πρωί στην πόλη των Ιωαννίνων, μετά τις ένοπλες αιματηρές επιθέσεις των «εξουσιαστών» εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, με πρόσχημα την συμμετοχή κλιμακίου της Χρυσής Αυγής στα ελευθέρια της πόλης, οι Ηπειρώτες Εθνικιστές τους αγνόησαν επιδεικτικά και κατέκλυσαν κυριολεκτικά τον χώρο της εκδήλωσης, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά, ότι φόβος και Εθνικισμός δεν συνάδει. Η εκδήλωση άρχισε με την ευλογία του Ιερέα.

Ακολούθησε ομιλία από τον συναγωνιστή Αναγνώστου Κωνσταντίνο, ο οποίος ανέφερε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Περιφέρεια Ηπείρου, τρόπους αντιμετώπισης καθώς και τους θεατρινισμούς του νεοφιλελεύθερου διδύμου, Περιφερειάρχη και Δημάρχου, όσον αφορά το λαθρομεταναστευτικό και τους νεοταξικούς φοροεισπρακτικούς μηχανισμούς.

Στην συνέχεια ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός του συναγωνιστή Μπαρτζώκα Σπύρο με ανάλυση της πολιτικής επικαιρότητας.

H εκδήλωση συνεχίστηκε με την πολιτική ομιλία του βουλευτή Χρήστου Παππά, όπου με μεστό και ουσιαστικό πολιτικό λόγο ανέλυσε την επιτακτική ανάγκη, ώστε το πρόγραμμα και οι ιδέες της Χρυσής Αυγής να μεταδίδονται σε κάθε Ελληνίδα και Έλληνα με στόχο το Έθνος μας να κρατηθεί ζωντανό. Επίσης, επιβράβευσε τους παρευρισκόμενους για την πίστη και την αφοσίωση στην μεγάλη ιδέα του Εθνικισμού.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον ύμνο του Κινήματος και τον Εθνικό Ύμνο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kosmosurroh-sthn-ekdhlwsh-ths-chrushs-aughs-sthn-hpeiro-fwreportaz#ixzz4ZXOdA3Yt

Exit mobile version