Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ηλίας Παναγιώταρος: Ο Σύριζα φτωχοποιεί τους Έλληνες και εμμένει στην πολιτική των ανοιχτών συνόρων – BINTEO

YouTube Poster

“Η Ευρώπη αλλάζει, ενώ ο Σύριζα παραμένει ουραγός στην πολιτική της Μέρκελ και των διεθνών τοκογλύφων”

Ο βουλευτής Β’ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε επί του νομοσχεδίου «Συμπληρωματικά Μέτρα εφαρμογής του κανονισμού 1141/2014 περί ευρωπαϊκών πολιτικών κομμάτων και ιδρυμάτων, Μέτρα επιτάχυνσης του κυβερνητικού έργου του αρμοδίου υπουργείου Εσωτερικών και άλλες διατάξεις» όπου τόνισε ότι για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση Σύριζα συνεχίζει την μνημονιακή και ρουσφετολογική πολιτική της.

Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι η συγκυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ αδυνατεί να συνειδητοποιήσει την επερχόμενη αλλαγή σε ολόκληρη την Ευρώπη, με το Brexit στην Βρετανία, την άνοδο της Λεπέν στην Γαλλία και το πρόσφατο δημοψήφισμα που διεξήχθη στην Ιταλία. Οι Ευρωπαίοι ξυπνούν και αντιτίθενται στην λαθρομετανάστευση και την ισχύουσα οικονομική κατάσταση.

Αντιθέτως, υπό την εθνοκτόνο πολιτική της κυβέρνησης η Ελλάδα βυθίζεται όλο και περισσότερο στην φτώχεια και την παρακμή, με το 92% των πολιτών να δηλώνουν χτυπημένοι από την κρίση και τους μισούς Έλληνες να έχουν αναγκαστεί σε μείωση των βασικών τους ειδών λόγω ανέχειας.

Μάλιστα, ο Ηλίας Παναγιώταρος τόνισε ότι όσον αφορά τον ρόλο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης, είναι γεγονός ότι αυτή ανέκαθεν χρηματοδοτούσε τριτοκοσμικές και φτωχές χώρες, οπότε η Ελλάδα ανήκει πλέον σε αυτήν την κατηγορία.

Ο βουλευτής έκλεισε τον λόγο του σημειώνοντας ότι ο Σύριζα ακολουθεί έναν λανθασμένο δρόμο, ανίκανος να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και στο γεγονός ότι η Ευρώπη αλλάζει προς όφελος των Λαών και των Πατρίδων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hlias-panagiwtaros-o-suriza-ftwchopoiei-tous-ellhnes-kai-emmenei-sthn-polit#ixzz4ZXShoLjZ

Exit mobile version