Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Είναι μια ωραία ατμόσφαιρα… Άγριο ξύλο στην Θεσσαλονίκη μεταξύ των μελών της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Είναι μια ωραία ατμόσφαιρα... Άγριο ξύλο στην Θεσσαλονίκη μεταξύ των μελών της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Μόνο η προοπτική της εξουσίας (με τα «παρελκόμενά» της βεβαίως…) κρατάει την ΝΔ ενωμένη, καθώς οι εσωκομματικές ίντριγκες και φαγωμάρες καλά κρατούν στο αλλοπρόσαλλο αυτό κόμμα, με τον κάθε «φεουδάρχη» να προσπαθεί να προβάλλει το δικό του «καπετανάτο».

Τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν κατά την διαδικασία εγγραφής στα μητρώα μελών της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Η διαδικασία ξεκίνησε την Δευτέρα, εν μέσω έντασης, στην έδρα της Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος, στην Μιχαήλ Καλού 6. Η κατάσταση, ωστόσο, ξέφυγε και οι αρχικοί προπηλακισμοί εξελίχθηκαν σε χειροδικίες, ενώ ένα άτομο διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Από το μεσημέρι της Τρίτης, όταν επιχειρήθηκε να ξεκινήσει εκ νέου η διαδικασία εγγραφής μελών στο μητρώο της οργάνωσης νέων της ΝΔ στην Θεσσαλονίκη, άρχισαν και πάλι διαπληκτισμοί ανάμεσα σε περίπου 50 άτομα και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής εντός του κτιρίου, με αποτέλεσμα να επέμβει η Αστυνομία.

Όλα αυτά, βεβαίως, δείχνουν την κάτι παραπάνω από ελλιπή συσπείρωση που επικρατεί στην ΝΔ, με τον Μητσοτάκη να αποδεικνύει σε καθημερινή βάση ότι αποτελεί ένα πολιτικό «παλτό» το οποίο δεν μπορεί να εμπνεύσει και να προκαλέσει σεβασμό ούτε στα μέλη του ίδιου του κόμματός του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chamos-sthn-nd.-agrio-julo-sthn-thessalonikh-metaju-twn-melwn-ths-dap-ndfk#ixzz4ZaXUujXu

Exit mobile version