Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Στο Αιγαίο οι τούρκοι ζητούν τα πάντα. Τα νησιά μας με τον ορυκτό μας πλούτο και το κυριότερο να μας κάνουν ένα μικρότερο κράτος δορυφόρο τους. Υπάρχουν όμως και κάποια πράγματα που δεν μπορείς να τα αγνοήσεις και για αυτά, δεν σηκώνεις κουβέντα. Είναι εκείνα τα ελάχιστα δευτερόλεπτα, που οι πρόγονοι μας συναντούσαν τον θάνατο. Οι σκέψεις για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, η αγωνία για το μέλλον των παιδιών τους που θα έμεναν ορφανά και οι πόνοι που τους συνόδευαν στον άλλο κόσμο. Για όλους όσους θυσιάστηκαν λοιπόν για μας, ας ξανακάνουμε την Ελλάδα μια αξιοπρεπή και υπερήφανη Πατρίδα. Οι τούρκοι δεν απειλούν γιατί έγιναν μάγκες, αλλά γιατί εμείς με τις υποχωρητικές πολιτικές των κυβερνήσεων που επιλέγαμε, το επιτρέψαμε. Στο όνομα μιας ανύπαρκτης και πλέον φαιδρής ελληνοτουρκικής φιλίας γίναμε μικροί, ασήμαντοι, αναξιοπρεπείς και νάνοι της ιστορίας. Με την Χρυσή Αυγή στη διακυβέρνηση μπορεί η Πατρίδα μας να ξαναγίνει μεγάλη και δυνατή που θα εμπνέει σεβασμό στους φίλους και τρόμο στους εχθρούς.

Χ.Φ.

Έμειναν απλήρωτοι από την CIA οι ισλαμοσυμμορίτες στην Συρία

Θυμάστε το πολυδιαφημισμένο νομοσχέδιο για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό για τα χρέη των επιχειρήσεων; Τελικά είναι σκέτος εμπαιγμός, διότι εξωφρενικοί περιορισμοί αφήνουν απ΄ έξω τρεις στις τέσσερις επιχειρήσεις και ρίχνουν στον Καιάδα τους μικρομεσαίους. Καταπληκτικοί όλοι οι «οικονομολόγοι» του Σύριζα. Είναι και… καθηγητές υποτίθεται. Για φέτος δεν ξεκαθάρισε τι γίνει με μισθούς και συντάξεις. Αλλά, από του χρόνου, με τον επανυπολογισμό των συντάξεων θα πέσει ψαλίδι μέχρι και 65% . Έτσι… μπράβο ρε Τσίπρα, αφού έσκισες τα μνημόνια, σκίσε τώρα εμάς και τις συντάξεις. Το ίδιο ανιαρό παιχνίδι παίζουν οι δεξιοί και αριστεροί πολιτικοί απατεώνες, με τους εναλλασσόμενους ρόλους που μοναδικό σκοπό έχει την διατήρηση των προκλητικών προνομίων τους τόσο των ιδίων αλλά και των αφεντικών τους που τρέφονται παρασιτικά με το αίμα του ελληνικού λαού ελέω μνημονίων, τα οποία εφαρμόζουν με θρησκευτική ευλάβεια όπως ορίζει ο θεός του χρήματος, Μαμωνάς.

Μ.Σ.

Δίνουν δικαίωμα ψήφου σε 580.000 αλλοδαπούς, επειδή οι Έλληνες δεν θέλουν πια ούτε να τους βλέπουν

Με νόμο πλέον θα δίνουν ιθαγένεια μαζικά στον κάθε λαθρομετανάστη. Και μοιραία, βαθμιαία αντικαθιστούν τον ελληνορθόδοξο ελληνικό πληθυσμό με στοιχείο εντονότατο μαζικό ισλαμικό, αλλοιώνοντας έτσι τον πληθυσμό με άλλες εθνότητες θρησκείες και φυλές. Με αυτό τον τρόπο εγείρουν έτσι θέμα μείζον, εθνικό, πιο σοβαρό ακόμα και από το οικονομικό. Υποκαθιστούν λοιπόν με σχέδιο και με πρόγραμμα τον ελληνικό πληθυσμό με αλλοδαπό μουσουλμανικό! Δεν τους ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα στο μέτωπο το κοινωνικό, με τα χιλιάδες εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου. Αγνοούν προκλητικά τα αποτελέσματα των πολιτισμικών πειραμάτων σε Σουηδία και Γαλλία. Στο Παρίσι αν και το αποκρύπτουν κηρύχτηκε στρατιωτικός νομός, καθώς για 8η μέρα η πόλη καίγεται και λεηλατείται λόγω μουσουλμανικής εξέγερσης. Το μισό στράτευμα της Γαλλίας είναι στους δρόμους. Βρισκόμαστε σε ένα σταυροδρόμι που πρέπει να αποφασίσουμε αν θα υπάρχει Ελλάδα, όπως την γνωρίζουμε εδώ και τρεις χιλιετίες ή θα επιτρέψουμε να την αντικαταστήσουν με αλλογενείς. Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

Σ.Δ.

Δεν αθωώθηκε, αλλά κρύφτηκε πίσω από το δημοτικό συμβούλιο για να την γλυτώσει ο σταλινικός δήμαρχος Πάτρας – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-24-febrouariou-2017-diabaste-p#ixzz4ZaXz8rum

Exit mobile version