Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο ανεκδιήγητος Τόσκας δικαιολογεί τα εγκλήματα των παρακρατικών «αντιφασιστών» στο Ωραιόκαστρο

Ο ανεκδιήγητος Τόσκας δικαιολογεί τα εγκλήματα των παρακρατικών «αντιφασιστών» στο Ωραιόκαστρο

Ο εντελώς ακατάλληλος για ένα τόσο σοβαρό πόστο, όπως αυτό της Προστασίας του Πολίτη, αναπληρωτής υπουργός Νίκος Τόσκας, φρόντισε με δηλώσεις του να επιβεβαιώσει δύο πράγματα: Α) Ότι τα «προσφυγόπουλα» δεν θεωρούνται από την κυβέρνηση και τους «αλληλέγγυους» ως προσωρινά διαμένοντες, αλλά με προοπτική νομιμοποίησης και μονιμοποίησής τους. Β) Ότι ο λεγόμενος «αντιρατσιστικός νόμος» έχει σαφή επιλεκτικό χαρακτήρα και ισχύ.

Για του λόγου το αληθές ας δούμε δύο χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τις δηλώσεις του Τόσκα. Για τα «προσφυγόπουλα» υποστήριξε ότι «Η κατάσταση στο Ωραιόκαστρο πιστεύω ότι εξομαλύνεται. Δεν εξομαλύνθηκε τελείως, κάποιες καταστάσεις δεν είναι καθόλου τιμητικές για τη δημοκρατία μας, για τον ελληνικό και τον ευρωπαϊκό μας πολιτισμό. Κάποιοι στο όνομα τάχα μου του αίματος ή της όποιας φυλετικής καθαρότητας ντροπιάζουν αυτόν τον πολιτισμό μας. Δεν σέβονται την Ιστορία μας. Η ιστορία η ελληνική είναι ιστορία στην διάρκεια της οποίας έγιναν δεκτοί στην ελληνική παιδεία άνθρωποι διαφορετικών εθνικοτήτων και ακριβώς αυτοί που τάχαμου υποστηρίζουν την ελληνική ιστορία, ντροπιάζουν την ελληνική ιστορία» σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός τονίζοντας ότι «θα πρέπει να καταλάβουν αυτοί οι λίγοι πλέον ότι στην Ευρώπη, εκεί που δημιουργήθηκαν τα προβλήματα, δημιουργήθηκαν ακριβώς επειδή απομονώθηκαν άνθρωποι διαφορετικών εθνικοτήτων. Τα παιδιά αυτά, που οι γονείς τους τα πήραν για να σωθούν από δύσκολες καταστάσεις, θα πρέπει να μάθουν τα ελληνικά γράμματα, γιατί θα πρέπει να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία και να ζήσουν ομαλά, πέρα από μίσος. Έφυγαν μακριά από μίσος για να γλιτώσουν, δεν ήλθαν για να αντιμετωπίσουν άλλο μίσος».

Για τα επεισόδια τόνισε πως νομίζει «ότι πήραν το μάθημά τους και με την εντολή του εισαγγελέα για την εφαρμογή του αντιρατσιστικού νόμου, που πολύ καλώς εφαρμόστηκε και συνελήφθη και κάποιος που παρέβη αυτόν τον νόμο. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι μέσα στο πλαίσιο των νόμων και σε συνεργασία με τις εισαγγελικές Αρχές να εφαρμόσουμε ό,τι προβλέπεται, χωρίς καμία ανοχή σε αυτούς, οι οποίοι ντροπιάζουν και την ιστορία μας, αλλά παραβαίνουν και τον νόμο».

Σε ό,τι αφορά το πρώτο σκέλος, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη λέει ξεκάθαρα ότι τα «προσφυγόπουλα» ήρθαν για να μείνουν. Οι αναφορές του περί «σωστής ελληνικής παιδείας» δεν διαφέρουν σε τίποτα από την χρόνια προπαγανδιστική γραμμή των διαφόρων αμόρφωτων και ημιμαθών, οι οποίοι έχουν πάρει μια μεμονωμένη φράση από έργο του Ισοκράτους και της έχουν «αλλάξει τα φώτα». Αν, όμως, οι αναφορές περί «του αίματος ή της όποιας φυλετικής καθαρότητας ντροπιάζουν τον πολιτισμό μας», τότε γιατί δεν ισχύει το ίδιο για τις αναφορές περί «ταξικής αλληλεγγύης» και πολύ περισσότερο του αντίστοιχου «ταξικού μίσους» από τον περιφερόμενο θίασο των «αλληλέγγυων» – «αντιρατσιστών», οι οποίοι φυσικά και δεν συζούν ή έστω γειτνιάζουν με τα «προσφυγόπουλα» τα οποία δήθεν υπερασπίζονται;

Αντιθέτως, απαιτούν, με τις πλέον βίαιες μεθόδους, να επιβάλλουν στους κατοίκους του Ωραιοκάστρου την δική τους ψευτοανθρωπιστική αντίληψη. Οι δηλώσεις του, όμως, για τα επεισόδια στην συγκεκριμένη περιοχή αποτελούν την επιτομή της επιλεκτικής αντιμετώπισης των διαδηλωτών. Ένας νεαρός ξυλοκοπήθηκε άγρια από εγκληματικά στοιχεία, τα οποία τον χτυπούσαν με ρόπαλα και στειλιάρια, όμως όχι μόνο συνελήφθη αυτός αντί για τους εγκληματίες, αλλά πολύ χειρότερα βρίσκεται και κατηγορούμενος με βάση τον περιβόητο «αντιρατσιστικό νόμο».

Ένας νόμος, ο οποίος φυσικά και δεν ίσχυσε για τον «αντιφασίστα» αληταρά, ο οποίος «συνελήφθη» από τις τηλεοπτικές κάμερες να ουρλιάζει σε κάτοικο του Ωραιοκάστρου «Γ..ώ την Ελλάδα σου»(!), χωρίς να συλληφθεί με συνοπτικές διαδικασίες από τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν ακριβώς δίπλα του. Φαίνεται έτσι ποιοι είναι οι πραγματικοί παρακρατικοί και πώς προστατεύονται.

Φυσικά(…), για τον Τόσκα το να βρίζει χυδαία κάποιος την Ελλάδα δεν εμπίπτει ούτε στον «αντιρατσιστικό νόμο» ούτε στην κατηγορία αυτών «οι οποίοι ντροπιάζουν και την ιστορία μας, αλλά παραβαίνουν και τον νόμο». Στην Ελλάδα του «συνταγματικού τόξου» αποδεικνύεται, για μια ακόμη φορά, ότι ο μόνος υπαρκτός ρατσισμός που υπάρχει είναι αυτός εναντίον των Ελλήνων και του Έθνους τους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-anekdihghtos-toskas-dikaiologei-tis-proklhseis-twn-parakratikwn-antifasis#ixzz4Zaa0aGos

Exit mobile version