Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Δημοκρατία»: Βορίδη και Γεωργιάδη να το τζαμί που ψηφίσατε!

«Δημοκρατία»: Βορίδη και Γεωργιάδη να το τζαμί που ψηφίσατε!

Με τον πολύ ιδιαίτερο τρόπο που χαρακτηρίζει την εύστοχη γραφίδα του ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Λιάκος δημοσίευσε στην εφημερίδα «Δημοκρατία» ένα εξαιρετικό κείμενο, το οποίο υπό τον τίτλο, «ΒΟΡΙΔΗ, ΑΔΩΝΙ, ΙΔΟΥ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΑΣ!», και υπότιτλο «Ας αφήσουμε επιτέλους τις γκρίνιες, τις μεμψιμοιρίες, την καντήφλα. Ολόκληρο τέμενος ετοιμάζεται εις τας Αθήνας. Πανηγυρίζουν οι σύμμαχοι Τούρκοι», αναφέρει τα εξής:

«Ας ξεκινήσουμε με το σαρδόνιο, μαύρο, σχεδόν βρετανικό χιούμορ της Ιστορίας. Στις4 Αυγούστου 2016, στα ογδοντάχρονα από την επιβολή του Εθνικού Καθεστώτος του Ιωάννη Μεταξά, ο Μάκης Βορίδης και ο Άδωνις Γεωργιάδης αφαίρεσαν και το τελευταίο χαλικάκι που μπλόκαρε τα γρανάζια της γραφειοκρατίας για την ανέγερση του ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα, την πόλη που οι «τρελοί» εθνικιστές του 1821 απελευθέρωσαν από τους Αγαρηνούς δυνάστες χύνοντας ποτάμια από το ιερό αίμα τους στη γη του Κόδρου και του Ερεχθέα.

Σε νομοσχέδιο για τις «ανανεώσιμες πηγές ενέργειας», 206 βουλευτές (μεταξύ αυτών, οι εθνομπροστάρηδες, οι χαλύβδινοι υπερπατριώτες Βορίδης και Γεωργιάδης) υπερψήφισαν με τρέλα και κορδέλα το άρθρο 35, με το οποίο τροποποιείτο «το Π.Δ της 20/09/1995 «Έγκριση πολεοδομικής μελέτης αναθεώρησης και επέκτασης τμημάτων των Δήμων Αθηναίων, Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Αιγάλεω, Περιστερίου και Ταύρου (περιοχή Ελαιώνα, Ν. Αττικής)». Διακόσιοι έξι εθνοσωτήρες, σε ένδειξη πρωτοφανούς σύμπνοιας, απέδειξαν στους Έλληνες ότι τα Μνημόνια και το Ισλάμ μπορούν να ενώσουν τις πολιτικές παρατάξεις (πλην Χρυσαυγιτών και ΑΝ.ΕΛ., που είπαν «όχι» στο τζαμί).

Οι βουλευτές μας άναψαν για τα καλά το φως του Κορανίου, ώστε να διαλύσει τα αθηναϊκά «σκότη». Τώρα, το τούρκικο πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, με λέξεις που στάζουν μέλι, γάλα και παραδείσια πιλάφια, έγραψε πανηγυρικό άρθρο για την «κατασκευή του πρώτου τεμένους στην Αθήνα έπειτα από περισσότερα από 100 χρόνια» και ανακοινώνει ότι θα είναι έτοιμο έως τα τέλη Απριλίου!

Ε, κι αν κάτι πάει στραβά, ασθενήσει κάνας εργάτης, λείψουν τα χέρια των πιστών δουλευτών, ο Άδωνις και ο Μάκαρος δεν θα πάνε να βάλουν ένα χεράκι; Τόσος εθνικισμός, τόσος πατριωτισμός, τόση προγονολατρεία, αρχές που υποστηρίζουν και προωθούν οι βουλευτές μας, σίγουρα τους έχουν δώσει δύναμη στα μπράτσα και αντοχή στα δύσκολα. Ανυπομονούμε να τους δούμε να ποζάρουν στα εγκαίνια καμαρωτοί, καμαρωτοί και να τους χειροκροτήσουμε. Ζήτω μπράβο! Ο Καραϊσκάκης και ο Κολοκοτρώνης τους κοιτάζουν από ψηλά και τους πέμπουν… ευλογίες».

Το μόνο που έχουμε να παρατηρήσουμε στα όσα πολύ σωστά και με καυστικό τρόπο έγραψε ο Λιάκος, είναι ότι μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  είπε σύσσωμη «όχι» στο τζαμί, καθώς και ο «πολύς» Ζουράρις από την ΑΝ.ΕΛ. ψήφισε υπέρ της ανέγερσης του, χωρίς φυσικά αυτό να εξοργίζει ή έστω να ενοχλεί, έστω και ελάχιστα, τους συναδέρφους του βουλευτές στο ίδιο κόμμα.

Όσο για την κατάντια και τον ξεπεσμό των Βορίδη, Γεωργιάδη, και των υπολοίπων «εθνοπατέρων» του Κοινοβουλίου και του «συνταγματικού τόξου», δεν χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτε από την δική μας μεριά. Ο Λιάκος μας κάλυψε πλήρως.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhmokratia-boridh-kai-gewrgiadh-na-to-tzami-pou-pshfisate#ixzz4ZbLncs92

Exit mobile version