Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προκαλούν οι τούρκοι: Εγκαλούν τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου για την επίσκεψη στις Οινούσσες

Προκαλούν οι τούρκοι: Εγκαλούν τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου για την επίσκεψη στις Οινούσσες

Σε πλήρη συγχορδία βρίσκεται το κράτος του Ερντογάν, η κεμαλική «αντιπολίτευση» και οι εφημερίδες στην τουρκία, ως προς την δημιουργία συνεχών προκλήσεων εις βάρος της χώρας μας.

Σύμφωνα με την νέα προπαγανδιστική εκστρατεία των τούρκων, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού επισκέφτηκε ένα «υπό κατάληψη» νησί και φωτογραφήθηκε κάτω από την Ελληνική Σημαία χωρίς «να τον σταματήσει κανείς».

Το «υπό κατάληψη» νησί είναι οι Οινούσσες, στις οποίες πραγματοποίησε επίσκεψη ο Αρχηγός του ΓΕΣ, προκειμένου να συναντήσει το στρατιωτικό προσωπικό που υπηρετεί στην περιοχή.

Πρόκειται για ένα νέο εφεύρημα της τουρκικής πολιτικής, σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα «κατέχει παρανόμως» 18 νησία, που της «παραχωρήθηκαν» από την κυβέρνηση Ερντογάν. Στην ουσία πρόκειται για μία προσπάθεια της τουρκίας να κρύψει την ανασφάλειά της από την διάλυση του τουρκικού στρατού και τις αλλεπάλληλες ήττες που υφίσταται σε όλα τα μέτωπα.

Από την πλευρά του ο Α/ΓΕΣ απλώς απάντησε ότι: “Θέλω να διαβεβαιώσω πως ο ελληνικός στρατός προετοιμάζεται, σχεδιάζει και είναι έτοιμος. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω. Ξέρουμε να κάνουμε τη δουλειά μας, ο Ελληνικός λαός μπορεί να κοιμάται ήσυχος”.

Όντως ο Ελληνικός Στρατός είναι έτοιμος να δώσει τις πρέπουσες απαντήσεις στους τούρκους που επιβουλεύονται την Πατρίδα μας. Ακόμα και στον ζοφερό καιρό των Μνημονίων, που ουσιαστικά το Στράτευμα στηρίζεται στην υψηλή αίσθηση καθήκοντος των Στελεχών του Ελληνικού Στρατού, είναι σε θέση να απαντήσουν στις τουρκικές προκλήσεις.

Το δυστυχές είναι ότι στην πολιτική ηγεσία της χώρας βρίσκονται φιλότουρκοι, που είναι διατεθειμένοι να δώσουν τα πάντα προκειμένου να παραμείνουν στις καρέκλες τους. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/prokaloun-oi-tourkoi-egkaloun-ton-archhgo-tou-genikou-epiteleiou-gia-thn-ep#ixzz4ZdJhvzgz

Exit mobile version