Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Εμείς πάντως, όσο υπάρχει η φίμωση από την ΕΡΤ και από όλα τα ΜΜΕ του πολιτικού κατεστημένου τόσο πιο πολύ θα υποστηρίζουμε και θα στηρίζουμε με όλη μας την ψυχή την Χρυσή Αυγή και τον Αρχηγό μας, τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο. Όπως άλλωστε είπε και ο Αρχηγός μας στην ομιλία του δεν λυγίσαμε με φυλακίσεις, δεν θα μας λυγίσει καμιά ΕΡΤ. Μαζευτήκαμε όλοι στο καφενείο της γειτονιάς μας, ανοίξαμε το λαπτοπ και είδαμε το μήνυμα της Χρυσής Αυγής, ακούσαμε την μόνη φωνή αλήθειας. Και να ξέρουν όλοι αυτοί πως ζούμε για την Ελλάδα και για την Πατρίδα μας είμαστε έτοιμοι να υπομένουμε τα πάντα.

Κ.Τ. 

Η ομιλία του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος από το XAgr.net

Είδαμε πώς το ανθελληνικό κράτος αθώωνει τον κομμουνιστή Δήμαρχο Πάτρας, ο οποίος ουσιαστικά κρύφτηκε πίσω από το δημοτικό συμβούλιο, για την μη παραχώρηση ανοικτού χώρου στην Πάτρα για προεκλογική εκδήλωση της τρίτης και σύντομα δεύτερης Χρυσής Αυγής. Εάν επρόκειτο για καμιά συγκέντρωση αλληλεγγύης ή ακόμη και διαμαρτυρίας λαθρομεταναστών ο εν λόγω Δήμαρχος (το έχει κάνει ήδη), όπως και άλλοι Δήμαρχοι της αριστεράς, θα έδιναν απλόχερα γη και ύδωρ σε αυτούς. Προς υποστήριξη του Δήμαρχου Πάτρας έσπευσε το ανθελληνικό μόρφωμα του ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχει υπόγεια συνεργασία μεταξύ Περισσού και Κουμουνδούρου. Είδαμε πρόσφατα πώς και μετά από πρωτοβουλία του δήθεν κομμουνιστή αγροτοπατέρα Μπούτα, κάμφθηκαν οι εξεγερμένοι αγρότες του Θεσσαλικού κάμπου. Στην ίδια γραμμή με τον Δήμαρχο Πάτρας είναι και ο ανεκδιήγητος Δήμαρχος Αθήνας Καμίνης, που σαν πρώτο μέλημά του έχει την απόδοση δημόσιων χώρων στους παράνομους ισλαμιστές για προσευχές, καθώς και την ανέγερση του παράνομου μουσουλμανικού τεμένους στον Βοτανικό. Δεν θα περάσει η τρομοκρατία κατά των Ελλήνων από την νόθα κυβέρνηση της αριστεράς και τους δορυφόρους αυτής. Αυτά τα χώματα είναι ποτισμένα από αίμα Ελληνικό, ανήκουν στους Έλληνες και όχι στους λαθρομετανάστες και τους υποτακτικούς της αριστεράς και της δεξιάς. H Χρυσή Αυγή δίνει μάχη για τα συμφέροντα των Ελλήνων.

Με Τιμή Γεωργία, Αθήνα

Οι ανθέλληνες του Σύριζα εισάγουν την τουρκική γλώσσα στα νηπιαγωγεία της Θράκης – Εντολές από το προξενείο παίρνει ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ

Οι τελευταίες μέρες της Πομπηίας ξετυλίγονται μπροστά μας. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι αποφασισμένη να ισοπεδώσει τη χώρα, μόνο και μόνο για να γίνει αρεστή στους δανειστές μας και να πάρει την περίφημη δεύτερη αξιολόγηση που θα της επιτρέψει να μείνει για ένα διάστημα ακόμη στην εξουσία. Λες και το ζήτημα της χώρας πλέον είναι απλά πως θα κυβερνηθεί. Το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών που από πολύ καιρό είχε προειδοποιήσει για τη λαθρομετανάστευση, και για όλα τα δεινά τα οποία πλήττουν την Πατρίδα μας από την εποχή της επίπλαστης ευημερίας δικαιώθηκε. Καλή δύναμη σε όλους μας για τις δύσκολες μέρες που έρχονται. Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος επιτέλους.

Κωνσταντίνα Σ.

Απογυμνώθηκε ο Μουζάλας για την γκετοποίηση της χώρας – Άναυδος ο υπουργός λαθρομετανάστευσης! ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-25-febrouariou-2017#ixzz4Zghf77gu

Exit mobile version