Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Βόρεια Προάστια, Πύργος

Σε μια κατάμεστη αίθουσα το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών πραγματοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα ομιλία από τον βουλευτή Β΄ Αθηνών και Συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρο με θέμα: “Τελευταίες πολιτικές εξελίξεις”.

Ο Συναγωνιστής Παναγιώταρος αναφέρθηκε στα νέα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα που θα εφαρμόσει η Κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ, διαψεύδοντας τις προσδοκίες όσων τους ψήφισαν, και στηλίτευσε και τα  υπόλοιπα κόμματα του μνημονιακού τόξου, όπου και αυτά με την σειρά τους, στηρίζουν την αντιλαϊκή πολιτική της αριστερής κυβέρνησης. Η μόνη εθνική  και λαϊκή αντιπολίτευση τόνισε ο Συναγωνιστής είναι το Κίνημα μας η Χρυσή Αυγή, για αυτό την πολεμούν όλα τα κόμματα του συστήματος και τα διαπλεκόμενα Μ.Μ.Ε.

Τελειώνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής Παναγιώταρος επισήμανε ότι όλο και περισσότεροι συμπατριώτες μας αφυπνίζονται και αποδέχονται τι θέσεις και πυκνώνουν τις γραμμές  του Κινήματος μας, όπου αυτό θα αποδειχθεί περίτρανα στις επόμενες εκλογές όποτε αυτές διεξαχθούν.

Την Τετάρτη 22.02.2017 στα γεμάτα κόσμο γραφεία της Τοπικής Βορείων Προαστίων οι παρευρισκόμενοι είχαν την χαρά και την τιμή να υποδεχθούν τον συναγωνιστή βουλευτή Πέλλας Ιωάννη Σαχινίδη. Αρχικά ο συναγωνιστής Δ. Κυριακόπουλος ανέγνωσε το εβδομαδιαίο δελτίο τύπου του Κινήματος σχετικά με το ψευδές λασπολόγημα της φυλλάδας “Έθνος”, όπου οι τρομοκρατημένοι από την συνεχή άνοδο του Κινήματος συκοφάντες “ανακάλυψαν” και τεθωρακισμένη μεραρχία της Χρυσής Αυγής.

Στην συνέχεια έλαβε τον λόγο ο συναγωνιστής βουλευτής Ι. Σαχινίδης, ο οποίος πραγματοποίησε μία εκτεταμένη πολιτική ενημέρωση, σχολιάζοντας επίκαιρα πολιτικά θέματα. Αναφέρθηκε ειδικά στις εθνοκτόνες πολιτικές” της κυβέρνησης τόσο στον οικονομικό όσο και στον τομέα των Εθνικών θεμάτων. Ιδιαίτερα τόνισε το θέμα της λαθροεποίκισης της Πατρίδας μας, δηλώνοντας ότι τα δύο εκατομμύρια των αλλοεθνών στην χώρα μας είναι βασικά υπεύθυνα για τις στρατιές των Ελλήνων ανέργων.

Τέλος ο Γραμματέας της Τοπικής Μιχάλης Μπέλλος συντόνισε την συμμετοχή της Τοπικής στις πολλαπλές επίκαιρες δράσεις του Κινήματος.Τόνισε δε ακόμη μία φορά την επιτακτική ανάγκη ισχυρής παρουσία συναγωνιστών στην δίκη του Κινήματος, παρ’ ότι η εξέλιξη της δεν είναι αυτή που επεδίωκαν οι συκοφάντες “κατήγοροι”. Η ωραία εκδήλωση έληξε ως είθισται με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Στο γραφείο της Τοπικής Οργάνωσης Πύργου συνεχίζονται σε εβδομαδιαία βάση, οι πολιτικές ομιλίες για την τρέχουσα επικαιρότητα. Την τελευταία Τετάρτη όμως, επιλέξαμε να παρουσιάσουμε άγνωστες πτυχές της ιστορίας του Ιερού Λόχου και του Δ. Υψηλάντη, όπως δημοσιεύθηκαν στο τελευταίο φύλλο της εφημερίδας Χρυσή Αυγή, διά χειρός του Νικόλαου Μιχαλολιάκου.

Την παρουσίαση έκανε η Συναγωνίστρια Ρ.Θ. και ακολούθησε πολιτική συζήτηση με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στις «σκληρές διαπραγματεύσεις» της αριστεράς με τους τοκογλύφους των Βρυξελλών. Την ερχόμενη Τετάρτη στις 20:00, στο γραφείο μας, θα πραγματοποιηθεί επετειακή ομιλία για την δολοφονία του Μάρτυρα Εθνικιστή, Μίκη Μάντακα. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn625#ixzz4Zgi9j58m

Exit mobile version