Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Νέα Μηχανιώνα, Πιερία

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης για να παρακολουθήσει την λογοκριμένη από την μαρξιστική ΕΡΤ του ΣΥΡΙΖΑ ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής προς την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της πρωτοφανούς φίμωσης εναντίον της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας. Δεκάδες συναγωνιστές και συναγωνίστριες είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη συγκλονιστική ομιλία του Αρχηγού, που το κράτος λογόκρινε με συνοπτικές διαδικασίες, φοβούμενο της αλήθειες που θα ακούγονταν ενώπιον του ελληνικού λαού. Πράγματι, η ομιλία του Αρχηγού και τα όσα συγκλονιστικά ανέφερε δεν δεν αντιμετωπίζονται παρά μόνο με σταλινική λογοκρισία από την κυβέρνηση της αριστεράς (και της συμφοράς) που εκτέθηκε για πολλοστή φορά από το απροσκύνητο κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών.

Στα κατάμεστα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Καβάλας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η ανακοινωμένη ομιλία του συναγωνιστή Δημήτρη Βογιατζή με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις. Ο συναγωνιστής έκανε μια εκτενής αναφορά στο ιστορικό της αξιολόγησης και τα νέα μέτρα που φέρνει η προδοτική κυβέρνηση της αριστεράς, μέτρα τα οποία διαμορφώνουν μια εφιαλτική πραγματικότητα για τους Έλληνες που οδηγούνται στην φτωχοποίηση και σε οικονομική ασφυξία.

Μόνο η ανεργία για τον μήνα Ιανουάριο αυξήθηκε με περισσότερους από 1 εκατομμύριο συμπατριώτες μας να είναι οικονομικά ανενεργοί, ενώ οι προβλέψεις για τους επόμενους μήνες είναι εξίσου αποκαρδιωτικές. Η θέση της Χρυσής Αυγής είναι ξεκάθαρη: τα μνημόνια είναι η καταστροφή της πατρίδας καθώς οδηγούν στην εθνική υποδούλωση και στην ξενοκρατία. Για το λόγο αυτό θα καταψηφίσει όλα τα εθνοκτόνα μέτρα και προτείνει σαν μόνη λύση για την οικονομική αναγέννηση του έθνους την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα με ταυτόχρονη επιστροφή στην εθνική παραγωγή.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στην Τοπική Οργάνωση Νέας Μηχανιώνας για να παρακολουθήσει την ομιλία του συναγωνιστή και μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου, Ματθαιόπουλου Αρτέμη. Ο Συναγωνιστής ανέλυσε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο οικονομικό πεδίο και τις καταστροφικές αποφάσεις που λαμβάνονται τόσο από τους τοκογλύφους των Βρυξελλών, όσο και από του κυβερνητικούς εντολοδόχους τους. Επεσήμανε πως ενώ καμία συμφωνία δεν έκλεισε παρά μόνο η πίεση για επιβολή νέων μέτρων χωρίς αντισταθμιστικά οφέλη και μείωση του χρέους, ο κυβερνητικός προπαγανδιστικός μηχανισμός παρουσιάζει τις όποιες επαφές ως θρίαμβο από τα τηλεοπτικά παράθυρα των ΜΜΕ. Φυσικά οι της αντιπολίτευσης παρά τις «ενστάσεις» είναι έτοιμοι να ψηφίσουν τα όποια μέτρα με αντάλλαγμα την εύνοια και τις υποσχέσεις των ίδιων δανειστών που πιστά υπηρέτησαν και υπηρετούν.

Αφού αναφέρθηκε στην απόπειρα του καθεστώτος να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη με νέες «χρυσαυγιάδες» προέτρεψε τους συναγωνιστές να δίνουν το παρόν στη μάχη που έχουμε μπροστά μας και να γίνουν η φωνή της Χρυσής Αυγής, τονίζοντας πως τα στελέχη και οι βουλευτές δίνουν καθημερινές μάχες μέσα στη βουλή αλλά και στις τοπικές κοινωνίες με συνεχείς παρεμβάσεις, εκδηλώσεις και ενημερωτικές δράσεις. Τέλος μέσα από ερωτήσεις και απαντήσεις η εκδήλωση μετατράπηκε σε ανοικτή συζήτηση με την οποία παρουσιάστηκαν οι λύσεις που προτείνει ο Λαϊκός Σύνδεσμος για όλους τους τομείς.

Την περασμένη Τετάρτη στα κατάμεστα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Πιερίας ο συναγωνιστής Νίκος Χρυσομάλλης ενημέρωσε τους φίλους και υποστηρικτές του κινήματος για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Αναφέρθηκε στο σύνηθες φαινόμενο, κάθε φορά που υπάρχει άνοδος της δημοτικότητας της Χρυσής Αυγής, το σύστημα να εφευρίσκει ψεύτικες ιστορίες, ψεύτικα βίντεο ή ψεύτικες φωτογραφίες για να πλήξει το μοναδικό εθνικιστικό κόμμα της Ελλάδος.

Από τη μία το επίμαχο βίντεο-συρραφή της «Εφημερίδας των φωτομοντάζ» και από την άλλη η φωτογραφία με το άρμα μάχης και τις σημαίες του κινήματος που παρουσιάστηκε ως «το τανκς της Χρυσής Αυγής» το αμαρτωλό καθεστώς όχι μόνο δε συγκίνησε κανέναν, αλλά, αντιθέτως, εκτέθηκε και αυτογελοιοποιήθηκε σε ανεπανόρθωτο βαθμό. Είναι ολοφάνερο πως η μεγάλη άνοδος της Χρυσής Αυγής ενοχλεί και προκαλεί πανικό. Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, για να γίνει η Ελλάδα επιτέλους ελεύθερη και ανεξάρτητη από τα μνημονιακά δεσμά.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-thessalonikh-kabala-nea-mhchaniwna-pieria#ixzz4Zmr2KWSW

Exit mobile version