Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σχέδιο «τανάλια» από τα ΜΜΕ εναντίον της Χρυσής Αυγής: Επιχειρούν να αναβιώσουν το ανάχωμα του Πάνου Καμμένου του τριτομνημονιακού μετά την φίμωση των Εθνικιστών

Σχέδιο «τανάλια» από τα ΜΜΕ εναντίον της Χρυσής Αυγής: Επιχειρούν να αναβιώσουν το ανάχωμα του Πάνου Καμμένου του τριτομνημονιακού μετά την φίμωση των Εθνικιστών

Οι κρατικοδίαιτοι συνδικαλιστές της της ΠΟΣΠΕΡΤ εξέδωσαν ανακοίνωση για τη φίμωση της Χρυσής Αυγής, στην οποία –άθελά τους- αποκαλύπτουν τον υπεύθυνο του αποκλεισμού της Χρυσής Αυγής από την κρατική τηλεόραση – την οποία πληρώνουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, όλοι οι Έλληνες. Ιδού η αποκάλυψη του μεγάλου λογοκριτή – που δεν είναι βεβαίως τα σωματεία-σφραγίδες του ΚΚΕ, ο σταλινικός των Πατρών και άλλα… φρούτα:

«Αγωνιστήκαμε και παλεύουμε για αυτό, ώστε η ΕΡΤ να είναι η φωνή της κοινωνίας και όχι κάθε ναζιστικού μορφώματος και είμαστε μαζί με όσους διαμαρτύρονται επανειλημμένα ενάντια στην προβολή της Χ.Α., όπως συνδικάτα, μαζικοί φορείς, οικογένεια Φύσσα, δημοτικές αρχές, όπως και με τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση που αντιδρούν σε αυτή την προβολή».

«Τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση»… Δηλαδή, το εξής ένα: οι ψεκασμένοι του φανφαρόνου Καμμένου!

Αμέσως μετά την φίμωση της Χρυσής Αυγής κυκλοφόρησε η «είδηση» ότι ο Καμμένος… πήρε το όπλο του. Συγκεκριμένα, σε ανταλλαγή δηλώσεων μεταξύ Τσαβούσογλου και Κοτζιά, πετάχτηκε και ο Καμμένος λέγοντας: «Αν θέλουν να πατήσουν τα Ιμια, να δούμε, θα φύγουν από εκεί; Να δούμε πώς θα φύγουν μετά».

Αυτή η δήλωση παίχτηκε από όλα τα μέσα και κανείς παρουσιαστής δεν γέλασε μεταδίδοντάς την, ενώ κάτι τέτοιο θα ήταν απολύτως λογικό. Απολύτως λογικό διότι έγινε από τον Υπουργό που δεν τολμάει να πατήσει πόδι στα Ελληνικά Ίμια, παρά πετάει ένα στεφάνι από ελικόπτερο, αποδεχόμενος ουσιαστικά την τουρκική ρητορεία περί «γκρίζων ζωνών».

Το σχέδιο των ΜΜΕ (είτε αυτά τρώνε τα λεφτά του Ελληνικού Λαού απευθείας από τον κρατικό προϋπολογισμό, είτε μέσω θαλασσοδανείων) είναι προφανές: Από την μία φιμώνεται ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, και από την άλλη προβάλλουν τον Πάνο Καμμένο ως «εθνικιστή», με την ελπίδα να μπερδευτεί κανάς ανόητος και να ψηφίσει Καμμένο, μπας και… ξεκολλήσει από το 1%.

Βεβαίως η προσπάθειά τους είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Κατά πρώτον ο Καμμένος είναι τόσο γραφικός όσο και οι προαναγγελίες παραιτήσεώς του αν «υπογραφεί μνημόνιο». Κατά δεύτερον, οι Έλληνες δεν είναι χαχόλοι και αντιλαμβάνονται πως ο Καμμένος κάνει απλώς τσάμπα δηλώσεις μπροστά σε κάμερες, αλλιώς θα είχε σπεύσει να κάνει πραγματικότητα την πρόταση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής για παρουσία αντιπροσωπείας της Βουλής επάνω στα Ίμια. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/schedio-tanalia-apo-ta-mme-enantion-ths-chrushs-aughs-epicheiroun-na-anabiw#ixzz4Zo1tztTP

Exit mobile version