Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Να σπεύσουν τα τουρκοκάναλα: Σήριαλ για τον ενορχηστρωτή της Γενοκτονίας των Αρμενίων έβγαλε η τουρκική κρατική τηλεόραση

Να σπεύσουν τα τουρκοκάναλα: Σήριαλ για τον ενορχηστρωτή της Γενοκτονίας των Αρμενίων έβγαλε η τουρκική κρατική τηλεόραση

Φυσική συνέχεια μετά τον «Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή» θα είναι η αγορά και προβολή στην Ελλάδα του νέου σήριαλ που έβγαλε η τουρκική κρατική τηλεόραση. Ο λόγος για το σήριαλ με τίτλο  «Πρωτεύουσα Αμπντούλ Χαμίτ», στην παρουσίαση του οποίου παραβρέθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Νουμάν Κουρτουλμούς.

Στο παραπάνω τρέιλερ η πρώτη φράση που ακούγεται από το σίριαλ είναι «Ή θα γίνουμε λύκοι και θα διώξουμε τα τσακάλια ή θα γίνουμε πρόβατα και θα είμαστε καταδικασμένοι να σαπίσουμε».

Ο Κουρτουλμούς μετά από την παρουσίαση έγραψε σχετικά στο τουίτερ: «Βγαίνει στις οθόνες με το σίριαλ τιτλο «Πρωτεύουσα Αμπντούλ Χαμίτ», ο αγώνας που έδωσε ο τρανός σουλτάνος Χακάν Αμπντουλχαμίτ, ενάντια στα παιχνίδια των ιμπεριαλιστών. Ευχαριστώ TRT».

Πρόκειται για μία ιστορία με κεντρικό ήρωα τον Σουλτάνο Abdul Hamid II, τον επονομαζόμενο και «Κόκκινο Σουλτάνο», εξαιτίας των σφαγών που διενήργησε εναντίον των Αρμενίων και των Ασσυρίων, γεγονότα που οδήγησαν στην διεθνή κατακραυγή και το επακόλουθο κίνημα των Νεοτούρκων, το οποίο συνέχισε τις σφαγές του «Κόκκινου Σουλτάνου».

Η τουρκία με κάθε ευκαιρία δείχνει ότι είναι απόγονος της αιμοσταγούς οθωμανικής κληρονομιάς της, την ίδια ώρα που στην Ελλάδα οι Τσίπρας και Καμμένος συνεχίζουν τις γονυκλισίες στον σύγχρονο σουλτάνου, Ερντογάν, συνεχίζοντας τις κουμπαριές και τα ζεϊμπέκικα της ΝΔ και του Πασόκ.

Η απάντηση των Ελλήνων, αλλά και των Ευρωπαίων που έχουν γνωρίσει την Οθωμανική φρίκη, οφείλει να είναι άμεση, αποφασιστική και προπαντώς Εθνικιστική, με προμετωπίδα την Χρυσή Αυγή των Ελλήνων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/na-speusoun-ta-tourkokanala-shrial-gia-ton-enorchhstrwth-ths-genoktonias-tw#ixzz4ZpAmynwI

Exit mobile version