Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τρεις επιθέσεις με μολότοφ και πέτρες κατά Αστυνομικών στα Εξάρχεια – Ασύδοτο το αριστερό παρακράτος

Τρεις επιθέσεις με μολότοφ και πέτρες κατά Αστυνομικών στα Εξάρχεια - Ασύδοτο το αριστερό παρακράτος

Στην καθιερωμένη επαναστατική γυμναστική του Σαββατόβραδου επιδόθηκαν οι γνωστές παρακρατικές συμμορίες της αριστεράς, με τους αστυνομικούς να κρατούν αμυντική στάση κατόπιν ανωτέρων εντολών.

Σύμφωνα με τα συστημικά ΜΜΕ, οι επιθέσεις έγιναν σε τρεις διαφορετικές χρονικές περιόδους, ενώ δεν υπήρξε τραυματισμός. Ομάδες «αγνώστων» πραγματοποίησαν τα ξημερώματα τρεις επιθέσεις με βόμβες μολότοφ και πέτρες εναντίον διμοιριών των ΜΑΤ στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων.

Συγκεκριμένα από τις 02:15 – 03:00 οι νεαροί εξαπέλυσαν τις επιθέσεις τους εναντίον αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονται στις οδούς Τοσίτσα, Στουρνάρη και Χαριλάου Τρικούπη, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

Η οδός Πατησίων παρέμεινε κλειστή μέχρι τις 05:00 το πρωί, ενώ η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Εν τω μεταξύ ένας 37χρονος που προσήχθη για τις επιθέσεις αφέθηκε ελεύθερος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/treis-epitheseis-me-molotof-kai-petres-kata-astunomikwn-sta-ejarcheia-asudo#ixzz4ZpYX8rZS

Exit mobile version