Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Περίπου στις μερες της Λαμπρής, παραδίδει το τζαμί του Βοτανικού στους ισλαμιστές η κυβέρνηση. Προκαλούν συνεπώς οι κυβερνώντες οι οποίοι  τάσσονται εναντίον των Ελλήνων με πρακτικές ρατσιστικές πάνω σε δύο άξονες. Φτωχοποιούν τον ελληνικό πληθυσμό , και εμμένουν στων ανοιχτών συνόρων τις πολιτικές, τις οποίες πληρώνουν οι πενόμενοι πολίτες. Άνεμος αλλαγής στην Ευρώπη όπου ανθίζουν τα εθνικιστικά κόμματα όπως και στην Ελλάδα. Μεγάλος ο πανικός των φερέφωνων της ΝΤΠ με αποτέλεσμα τα αρρωστημένα σχέδια τους να προσπαθούν να τα εφαρμόσουν με συνοπτικές διαδικασίες κάτι που θα φέρει και το τέλος της διαστροφής αυτής.

Σ.Δ.

Η προσπάθεια εγκαθίδρυσης μιας παγκόσμιας δικτατορίας και το σχέδιο σύστασης επιτροπών “δεοντολογίας ειδήσεων”

Ακόμη μια φορά, η υπερήφανη «για πρώτη φορά αριστερή» κυβέρνηση, τα έδωσε όλα  (από τα λίγα που άφησε), χωρίς να πάρει τίποτα. Αυτό είναι ακόμη ένα κατόρθωμα των λεβεντόπαιδων που κυβερνούν την δύσμοιρη αυτή χώρα. Πανηγύρισαν για μια μέρα, και μετά, μας το έσκασαν το παραμύθι. Η προπαγάνδα άντεξε μια μέρα. Και ομολόγησαν ότι , όχι μόνο θα κοπούν πάλι οι συντάξεις αλλά θα μειωθεί και το αφορολόγητο. Όπως και οι προηγούμενες, και αυτή η διαπραγμάτευση πέτυχε “να αποτύχει” .

Σ.Μ.

Κοσμοσυρροή στην κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας του Ναυπηγοεπισκευαστικού Σωματείου “Άγιος Νικόλαος”

Ευριπίδου, Σοφοκλέους, Μενάνδρου, Αχαρνών, Πατησίων και δεκάδες άλλοι δρόμοι, είναι γεμάτοι μαγαζιά αλλοδαπών  που φυσικά δεν έχουν κόψει ΠΟΤΕ, ούτε μια απόδειξη. Την ίδια ώρα ο Έλληνας που θα κάνει κάτι παρόμοιο, στήνεται στο απόσπασμα της εφορίας. Αυτό σύμφωνα με τον αντιρατσιστικό νόμο, θα έπρεπε να διώκεται. Επίσης στα «καταστήματα» αυτά  βρίσκονται σχεδόν οι περισσότερες περιπτώσεις κλεπταποδοχής από το πλούσιο καθημερινό δελτίο ληστειών και κλοπών στο οποίο έχουν ιδιαίτερο ζήλο οι απρόσκλητοι καλεσμένοι μας.

Χ.Φ.

Η ΝΔ ζητά την επιστροφή στην εξουσία για να εφαρμόσει σκληρότερο μνημόνιο

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-27-febrouariou-2017#ixzz4Zsbp7csg

Exit mobile version