Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Νότια Προάστια, Μεσσηνία

Πλήθος κόσμου έδωσε δυναμικό παρόν στην κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας στην Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων.

Οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγωνιστικούς χαιρετισμούς από τον βουλευτή Επικρατείας και Συναγωνιστή Χρήστο Παππά, που συγκίνησε με τον πύρινο λόγο του τονίζοντας την σημασία της ομοψυχίας και του κοινού σκοπού που πρέπει να έχουμε σαν στελέχη, τον συναγωνιστή Γιώργο Γερμενή, βουλευτή Β΄ Αθήνας, ο οποίος προσυπόγραψε τονίζοντας την σημασία του Εθνικιστικού Αγώνα και κατόπιν προχώρησε η εκδήλωση στο κόψιμο της πίτας. 

Την Τετάρτη 22 φεβρουαρίου 2016 στα Γραφεία της Χρυσής Αυγής Μεσσηνίας στην Καλαμάτα, πραγματοποιήθηκε πολιτική ενημέρωση από τον Γραμματέα της Τοπικής Δημήτριο Σαρατσιώτη, ο οποίος αναφέρθηκε σε θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας. Στη συνέχεια, με αφορμή την υπογραφή σχετικής συμφωνίας τον Φεβρουάριο του 1945 στη Βάρκιζα ανάμεσα στους εκπροσώπους της τότε νομίμου κυβερνήσεως και τους εκπροσώπους του ΕΑΜ-ΚΚΕ, πραγματοποιήθηκε σύντομη ομιλία από τον συναγωνιστή Γιάννη Ζαφειρόπουλο.

Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στην επαίσχυντη αυτή συμφωνία επισημαίνοντας ότι με την υπογραφή της,  η νόμιμη κυβέρνηση περιφρόνησε τα δίκαια του ελληνικού λαού ο οποίος πρωτίστως απαιτούσε δίκη και τιμωρία των πρωτεργατών της κομμουνιστικής ανταρσίας του Δεκεμβρίου 1944, δηλαδή των ηγετών του ΚΚΕ-ΕΑΜ. Διότι αυτοί έδιναν τους ονομαστικούς καταλόγους των υποψηφίων θυμάτων στην εγκληματική ΟΠΛΑ, αυτοί διέταξαν τη σφαγή χιλιάδων πατριωτών και την  αρπαγή  ομήρων, κυρίως γυναικών και ηλικιωμένων, κατά την υποχώρησή τους στην Θεσσαλία, απόδειξη της θρασυδειλίας τους. Αντ’ αυτού, αμνηστεύθηκαν τα ‘πολιτικά αδικήματα’ και όσα ‘αδικήματα κατά ζωής και περιουσίας’ (δηλ. εγκλήματα)  ‘ήταν απαραίτητα για την επιτυχία του πολιτικού αδικήματος’.

Συνεπώς βρέθηκε ο τρόπος να απαλλαγούν των ευθυνών τους ακόμη και στυγνοί δολοφόνοι κομμουνιστές, γεγονός που οδήγησε πολλούς οργισμένους Έλληνες πατριώτες να επιδιώξουν να εκδικηθούν αυτοβούλως το αθώο αίμα των συγγενών τους που χάθηκαν από την κόκκινη λαίλαπα. Ο ανωτέρω συναγωνιστής ολοκλήρωσε την ομιλία τονίζοντας ότι οι νικητές στα πεδία της μάχης των Αθηνών Έλληνες πατριώτες τον Δεκέμβριο ‘44 μετετράπησαν στους ηττημένους του ’45, αφού με τη συμφωνία της Βάρκιζας άνοιξε ο δρόμος για την επόμενη κομμουνιστική συμφορά 1946-49 με οδυνηρές συνέπειες για τον Ελληνισμό.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn626#ixzz4ZscS66V3

Exit mobile version