Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απάντηση στα προκλητικά σκίτσα των κατσαπλιάδων: Έλληνας ο εθνικός σας ήρωας Γεώργιος Καστριώτης – Ελληνική μέχρι και η σημαία σας!

Απάντηση στα προκλητικά σκίτσα των κατσαπλιάδων: Έλληνας ο εθνικός σας ήρωας Γεώργιος Καστριώτης - Ελληνική μέχρι και η σημαία σας!

Ένα προκλητικό σκίτσο με τον Κολοκοτρώνη και τον Μπότσαρη να σχηματίζουν τον αλβανικό αετό έκανε την επανεμφάνισή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από εκπροσώπους του αλβανικού σοβινισμού και επεκτατισμού.

Είναι λυπηρό να παρατηρεί κανείς τις επιπτώσεις που έχει στον ανθρώπινο ψυχισμό η δημιουργία μίας επίπλαστης «εθνικής συνειδήσεως» από πολιτικές σκοπιμότητες. Ενδεικτικό αυτου το γεγονός ότι ο Ήρωας που επικαλούνται ως Εθνικό τους Ήρωα οι αλβανοί ήταν ένας Έλληνας, ο Γεώργιος Καστριώτης, ο οποίος προκαλούσε τον τρόμο στους Οθωμανούς προγόνους τους. Ακόμα και η σημαία τους είναι ουσιαστικά Ελληνική, αφού αποτελούσε την πολεμική Σημαία του Βυζαντίου.

Όσον αφορά το περιεχόμενο του εν λόγω σκίτσου, που ουσιαστικά προσπαθεί να πει ότι οι Αρβανίτες είναι δήθεν αλβανοί, πρόκειται για έναν βαθύτατα ανιστόρητο ισχυρισμό. Οι αρβανίτες είναι υπερήφανοι Έλληνες από την περιοχή Άρβανο της Βορείου Ηπείρου και παρουσιάζονται στους Βυζαντινούς συγγραφείς ήδη από τον 13ο Αιώνα.

Τις βλακείες ενός λαού κατσαπλιάδων, τις γράφουμε στις αρβύλες των Προγόνων μας, που απελευθέρωσαν ξανά και ξανά την βορειοηπειρωτική Πατρίδα. Το ελληνικό φρόνημα δε των Βορειοηπειρωτών, δεν λύγισε μπροστά στις εκατονταετίες οθωμανικού ζυγού, είναι αδύνατο να λυγίσει μπροστά στη τρομοκρατία των κατσαπλιάδων!

Το αθάνατο δωρικό τραγούδι θα ηχεί για πάντα στις κορφές της αιώνια ελληνικής βορειοηπειρωτικής γης, εξυμνώντας την ελληνική ανδρεία και τον άσβεστο πόθο για Λευτεριά! Η Βόρειος Ήπειρος είναι η Ψυχή του Ελληνικού Έθνους και η Ελληνική Νεολαία δε θα πάψει ποτέ να τραγουδά και να μάχεται για το ποθούμενο: ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ – ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apanthsh-sta-proklhtika-skitsa-twn-katsapliadwn-ellhnas-o-gewrgios-kastriwt#ixzz4Zsh8oDxy

Exit mobile version