Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνέντευξη Συναγωνίστριας Ουρανίας Μιχαλολιάκου εφ΄ όλης της ύλης σε διαδικτυακό μέσο – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης παρέθεσε η συναγωνίστρια και δημοτική σύμβουλος Αθηνών Ουρανία Μιχαλολιάκου στην πολιτική εκπομπή του “Έλευσις Ελλήνων” με τον Γιώργο Ρεντετάκο.

Η συναγωνίστρια Ουρανία, αρχικά αναφέρθηκε στην συνεχή φτωχοποίηση των Ελλήνων από τις τελευταίες κυβερνήσεις και την αδιαφορία που έχει καλλιεργηθεί μεθοδικά στην Ελληνική κοινωνία, με αποτέλεσμα την έλλειψη ενδιαφέροντος για τα προβλήματα της χώρας.

«Η Ελληνική Νεολαία πρέπει να παλέψει με πολλούς “δαίμονες” για να καταφέρει να σταθεί στα πόδια της» ανέφερε χαρακτηριστικά και σημείωσε πως «η γενιά του πολυτεχνείου κατέστρεψε την χώρα αλλά υπάρχουν νέοι Έλληνες, οι οποίοι έχουν διάθεση να αγωνιστούν για ένα καλύτερο αύριο».

Εν συνεχεία η συναγωνίστρια σχολίασε την τρέχουσα επικαιρότητα και τόνισε πως Σύριζα και ΝΔ είναι οι δύο όψεις του μνημονίου, αφού έχουν ψηφίσει μαζί όλα τα αντιλαϊκά μέτρα και τα αντεθνικά νομοθετήματα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunenteujh-sunagwnistrias-ouranias-michaloliakou-ef-olhs-ths-ulhs-se-diadik#ixzz4ZuqsMZiR

Exit mobile version