Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Νέα Μηχανιώνα, Αθήνα, Πιερία

Ενημερωτική δράση στην Ακαδημία εμποροπλοιάρχων-μηχανικών Νέας Μηχανιώνας. Κλιμάκιο συναγωνιστών πραγματοποίησε πρωινή ενημερωτική δράση στην ΑΕΝ Μακεδονίας-Σχολή Πλοιάρχων-Μηχανικών μοιράζοντας εκατοντάδες φυλλάδια με τις αποφάσεις του 2ουΕθνικού Συμβουλίου του Λαϊκού Συνδέσμου κι άλλα ενημερωτικά έντυπα. Οι συναγωνιστές έγιναν δεκτοί με χαρά από τους φοιτητές, μελλοντικούς πλοιάρχους και μηχανικούς του εμπορικού ναυτικού.

Η κίνηση αυτή είχε ως στόχο την ενημέρωση για τις θέσεις του εθνικιστικού κινήματος σε αυτούς που θα ταξιδέψουν την ελληνική σημαία στα πέρατα του κόσμου, ώστε να καταλάβουν πως μόνη λύση απέναντι στις καταστρεπτικές πολιτικές των αριστεροδεξιών μνημονιακών κυβερνήσεων και των μαρξιστών αποτελεί το κίνημα της ελληνικής νεολαίας που έχει ως όραμα να ξαναγίνει η Ελλάδα ελληνική και η σκληρή εργασία των Ελλήνων να αξιοποιείται επ’ ωφελεία του έθνους κι όχι των διεθνών τοκογλύφων.

Πλήθος Συναγωνιστών το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία από τον Συναγωνιστή  Θεόδωρο Βουλδή με θέμα:” Μίκης Μάντακας Αθάνατος”. Ο Συναγωνιστής Βουλδής αναφέρθηκε στην Ζωή και την Δράση του  Εθνικιστή φοιτητή  ιατρικής Μίκη Μάντακα που σπούδαζε στην Ιταλία όπου τον σκότωσαν  ιταλοί κομμουνιστές τραμπούκοι την 28η Φεβρουαρίου 1975.

Ο Μίκης Μάντακας τόνισε ο Συναγωνιστής  Βουλδής, θα Ζει για πάντα στις καρδιές μας και μαζί με τον Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη θα μας δείχνουν τον δρόμο του αγώνα, για μια ελεύθερη ισχυρή και Εθνικιστική Ελλάδα.

Με το πέρας της ομιλίας του Συναγωνιστή, πραγματοποιήθηκε βιντεοπροβολή ενός σπάνιου οπτικό ακουστικού υλικού για την ζωή και την δράση του Μίκη Μάντακα.

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής Πιερίας παραβρέθηκε στο μνημόσυνο και την τελετή μνήμης για τους Έλληνες που τον Φεβρουάριο του 1943 εκτελέστηκαν στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Κατερίνης από τον γερμανικό στρατό. Εκ μέρος του Λαϊκού Συνδέσμου στεφάνι κατέθεσε ο συναγωνιστής Αργύρης Καρυπίδης. Η Χρυσή Αυγή δίνει πάντα το παρόν σε κάθε τελετή μνήμης που αφορά θυσίες Ελλήνων για την εθνική τιμή και ελευθερία. Πάντα επιζητά την διατήρηση της ιστορικής μνήμης, ώστε τα κατορθώματα και οι αγώνες των προγόνων μας να μείνουν για πάντα ζωντανοί στο μυαλό και στις καρδιές των Ελλήνων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-perama-athhna#ixzz4ZyfVlWp7

Exit mobile version