Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανακοίνωση Λα.Σ.Ι.Τα: Διαμαρτυρία ενάντια στην Uber και στην υποκρισία του προεδρείου του ΣΑΤΑ

Ανακοίνωση Λα.Σ.Ι.Τα: Διαμαρτυρία ενάντια στην Uber και στην υποκρισία του προεδρείου του ΣΑΤΑ

Με αφορμή τις δηλώσεις στελεχών της ΝΔ υπέρ της πλατφόρμας Uber, η κομματική συνδικαλιστική παράταξή της αποφάσισε να προβεί σε μία αχαρακτήριστη ενέργεια και να καπηλευτεί την ομόθυμη διαμαρτυρία του κλάδου απέναντι σε αυτές τις δηλώσεις.

Διοργάνωσαν έτσι «κλειστή» διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να καπηλευτούν την οργή των συναδέλφων μας και να την οδηγήσουν και πάλι στο κόμμα της ψευτοδεξιάς.

Σε σχετική ερώτηση της επικεφαλής του Λα.Σ.Ι.Τα, Φωτεινής Κωτσάκη, γιατί δεν ενημερώθηκαν οι υπόλοιπες παρατάξεις, προκειμένου αυτή η διαμαρτυρία να ενδυναμωθεί, ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος, απάντησε ότι επρόκειτο για «κομματική διαμαρτυρία», λες και τα προβλήματα και οι ανησυχίες του κλάδου είναι «κομματικά» ώστε να τα εκμεταλλεύεται η παράταξή του.

Παρόλες τις μεθοδεύσεις, κλιμάκιο του Λα.Σ.Ι.Τα βρέθηκε στο πεδίο της διαμαρτυρίας, συνομίλησε με τους συναδέλφους και κατέστησε σαφείς τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου εναντίον της νομιμοποίησης της εφαρμογής Uber.

Όλα αυτά σε αντίθεση με την υποκρισία του προεδρείου του ΣΑΤΑ να οργανώσει διαμαρτυρία σχετικά με ένα θέμα που μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο υποστήριζε. Συγκεκριμένα, στο πρώτο κιόλας Δ.Σ. τον περασμένο Σεπτέμβριο, η παράταξη του Λυμπερόπουλου υποστήριζε την νομιμοποίηση της Uber μέσω της πανευρωπαϊκής IRU. Τι να άλλαξε, άραγε;

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ταξί διατρανώνει την αντίθεσή του στην νομιμοποίηση της συγκεκριμένης εφαρμογής που απειλεί με αφανισμό τον κλάδο και καταγγέλλει την υποκρισία της ψευτοδεξιάς συνδικαλιστικής παράταξης που καπηλεύεται τις ανησυχίες των συναδέλφων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anakoinwsh-la.s.i.ta-diamarturia-enantia-sthn-uber-kai-enantia-sthn-upokris#ixzz4ZygDMwlV

Exit mobile version