Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τοποθετήσεις Συναγωνιστών Ελ. Ζαρούλια και Ι. Σαχινίδη για την προστασία της αγροτικής παραγωγής – 2 ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Η βουλευτής Β΄ Αθηνών, Ελένη Ζαρούλια τοποθετήθηκε στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου για τον αγροδιατροφικό τομέα της Ελλάδος στις διεθνείς αγορές στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού.

Αρχικά, κατήγγειλε τις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως υπεύθυνες για την καταστροφή του αγροτικού τομέα στην Πατρίδα μας. Η Ελλάδα είχε αυτάρκεια πριν την είσοδό της στην ΕΟΚ και μέχρι τώρα καμία κυβέρνηση δεν έχει προσπαθήσει να αλλάξει την καταστροφική αυτή πορεία.

Χαρακτήρισε ως σωτήρια την κατάργηση της συμφωνίας TTIP από τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και κάλεσε τα μέλη της Πα. Δ.Ε.Ε. να εισάγουν ψηφίσματα στα Κοινοβούλια τους για τον λογιστικό έλεγχο του δημοσίου χρέους.

Στην Ελλάδα μόνο η Χρυσή Αυγή μάχεται ενάντια στα Μνημόνια.

Νωρίτερα, ο βουλευτής Νομού Πέλλας, Ιωάννης Σαχινίδης στην συνεδρίαση της Παγκόσμιας διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού κατέθεσε τις προτάσεις του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή επί των θέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Πα.Δ.Ε.Ε.

Ο Συναγωνιστής Σαχινίδης, αναφερόμενος στο ψήφισμα της Πα.Δ.Ε.Ε. για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους πρότεινε να συμπεριληφθεί επί του ψηφίσματος η πάγια θέση της Χρυσής Αυγής για λογιστικό έλεγχο του ελληνικού δημόσιου χρέους και η απαίτηση απόδοσης ευθυνών ώστε να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

Τόνισε πως η ελεύθερη αγορά με ευθύνη της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν προστατεύει τα προϊόντα που παράγονται εντός της ευρωπαϊκής ζώνης, δίνοντας ως παράδειγμα προϊόντα από την τουρκία που έφτασαν να αντικαταστήσουν τα αντίστοιχα ελληνικά στην ευρωπαϊκή αγορά.

Μάλιστα, ο Ιωάννης Σαχινίδης τόνισε ότι όσον αφορά τους εμπορικούς ακόλουθος της Ελλάδας, θα πρέπει σε κάθε χώρα, σε κάθε προξενείο όπου υπάρχει ελληνισμός να προωθεί τα ελληνικά προϊόντα.

Ο βουλευτής έκλεισε τον λόγο του σημειώνοντας ότι ο Πρωτογενής τομέας είναι ο βασικός πυλώνας στην οικονομία μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/topothethseis-sunagwnistwn-el.-zaroulia-kai-i.-sachinidh-2-binteo#ixzz4Zz7N433P

Exit mobile version