Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το κόμμα της… “επαναστατικής ανατροπής” και ο Πάπας της Ρώμης

Το κόμμα της... “επαναστατικής ανατροπής” και ο Πάπας της Ρώμης

Γράφει ο Αντίοχος

Ερωτήσεις και απαντήσεις (Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει…) παραθέτει στα κορόιδα που το ακολουθούν το… τιμημένο κουκουέ, ενόψει του… διαλόγου για το επικείμενο συνέδριό του.

Μία από τις ερωτήσεις του «Ριζοσπάστη», είναι και η εξής: «Τι εννοούμε «κόμμα της επαναστατικής ανατροπής υποχρεωμένο να δρα σε μη επαναστατικές συνθήκες;».

Εννοώντας, ότι το «κόμμα της επαναστατικής ανατροπής» είναι το… τιμημένο. Τώρα, πως γίνεται να είναι «κόμμα της επαναστατικής ανατροπής» ένα κόμμα που:

1ον) Συμπεριλαμβάνεται απ’ όλες τις «αστικές» πολιτικές δυνάμεις – μηδέ της ψοφοδεξιάς εξαιρουμένης – στο περιβόητο «συνταγματικό τόξο», εναλλακτικά λέγεται και «δημοκρατικό τόξο».

2ον) Διαθέτει μυστικές καπιταλιστικές επιχειρήσεις με «βιτρίνα» διάφορους αχυρανθρώπους, έχοντας κέρδη δισεκατομμυρίων, ενώ τυγχάνει ιδιοκτήτης τεραστίου αριθμού ακινήτων ανά την Ελλάδα (από κληρονομιές άκληρων συντρόφων και όχι μόνον…), αλλά το σύστημα –το οποίο θέλει να… ανατρέψει με… επανάσταση- δεν κάνει έλεγχο στα οικονομικά του, για να μην το ξευτιλίσει.

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-komma-ths…-epanastatikhs-anatrophs-kai-o-papas-ths-rwmhs#ixzz4a0PFr01s

Exit mobile version