Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ύπουλη επίθεση του NBC στον Ντόναλντ Τραμπ μέσω κακόγουστης σάτιρας

Ύπουλη επίθεση του NBC στον Ντόναλντ Τραμπ μέσω κακόγουστης σάτιρας

Το Saturday Night Live είναι ένα φιλελεύθερο τηλεοπτικό πρόγραμμα του συστημικού καναλιού NBC που μεταδίδεται βραδινές ώρες και αυθαίρετα χαρακτηρίζεται ως χιουμοριστική εκπομπή. Βέβαια σε αρκετές περιπτώσεις έχει θίξει πολιτικά θέματα με κύριους κερδισμένους την Χίλαρυ Κλίντον και τον Μπάρακ Ομπάμα. Στο τιμόνι της εταιρίας Comcast που ανήκει το NBC βρίσκονται οι γνωστοί σιωνιστές Brian Roberts και ο David Cohen.

Περίπου τους τελευταίους δύο μήνες στις εκπομπές του το SNL έχει επιστρατεύσει τον ηθοποιό Αλεκ Μπάλντουιν για να υποδύεται τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ με εξαιρετικά υποτιμητικό τρόπο. Το SNL δεν σταματάει την πολιτική προπαγάνδα του με τον μανδύα της σάτιρας στον Τραμπ αλλά συμπεριλαμβάνει στα κακόγουστα σκετσάκια του και άλλα στελέχη της σημερινής κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Δηλαδή το πρόβλημα είναι ότι αυτές οι μιμήσεις δεν είναι αστείες, εποικοδομητικές ή εμπνευσμένες και η κύρια προσπάθεια του SNL είναι η δαιμονοποίηση με κάθε είδους προπαγάνδα του ίδιου και της κυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ, επειδή είναι υπέρμαχη μιας εθνοκεντρικής πολιτικής και πολέμια της παγκοσμιοποίησης και της “ανοικτής κοινωνίας” του Σόρος.

Η επιβεβαίωση για την ασεβή διακωμώδηση που παρουσιάζεται για τον Τραμπ φαίνεται και σε μια δημοσκόπηση που διεξήχθη από τον ανεξάρτητο από κομματική χροιά οργανισμό Morning Consult. Αναλυτικά αυτή η δημοσκόπηση αποκαλύπτει ότι συνολικά οι περισσότεροι τηλεθεατές του Saturday Night Live, τουτέστιν περίπου το 67%, είτε δεν τους αρέσει εντελώς ο τύπος της σάτιρας του SNL για τον Τραμπ, είτε δεν επιθυμούν την εκπομπή του SNL να συνεχίζει να πειράζει τον Τραμπ με άσχημο και άξεστο τρόπο, είτε τους αφήνει αδιάφορη η μασκαρεμένη νεοφιλελεύθερη πολιτική προπαγάνδα του NBC.

Βέβαια αυτό συμβαίνει επειδή το αριστερό νεοφιλελεύθερο σύστημα που νόμιζε ότι θα καταδυναστεύει την Αμερική για πάντα δεν μπορεί να χτυπήσει τον Τραμπ με έγκυρα επιχειρήματα.

Για παράδειγμα το δημόσιο χρέος της Αμερικής μειώθηκε κατά 12 δισεκατομμύρια δολάρια στον πρώτο μήνα κυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ, σε αντίθεση με μια αύξηση της τάξεως των 200 δισεκατομμυρίων δολαρίων στον πρώτο μήνα της κυβέρνησης Ομπάμα. Και με την μείωση της φορολογίας από την κυβέρνηση Τραμπ στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχει αρχίσει η ανοικοδόμηση της ευμάρειας του μέσου αμερικανού πολίτη.

Επιπροσθέτως, οι μετοχές των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ανθούν αμέσως μετά την εκλογή Τραμπ, όπως φαίνεται και στον δείκτη Russell 2000 με διάρκεια από τον Δεκέμβριο του 2017 έως σήμερα, κάνοντας τον Σόρος να χάνει δισεκατομμύρια δολάρια από αυτή την εξέλιξη, έχοντας ποντάρει στην καταστροφή της μεσαίας τάξης σε παγκόσμια κλίμακα.

Και επειδή το πρόγραμμα του Λαϊκού Σύνδεσμου – Χρυσή Αυγή ομοιάζει με αυτό της κυβέρνησης Τραμπ και στην Ελλάδα γίνεται η αντίστοιχη προπαγάνδα από τα έντυπα και τηλεοπτικά κρατικοδίαιτα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης.

Όμως οι ψευδείς ειδήσεις και η πολιτική προπαγάνδα κατά του Τραμπ και της Χρυσής Αυγής μέσω προπαγανδιστικών εκπομπών με τον μανδύα της σάτιρας ή με τον αποκλεισμό από την αντικειμενική ενημέρωση από τα συστημικά κρατικοδίαιτα μέσα μαζικού αποπροσανατολισμού από την πραγματικότητα  καταστρέφει την αξιοπιστία τους σε καθημερινή βάση. Για παράδειγμα στην Ελλάδα η “Εφημερίδα των Συντακτών” και το “Έθνος του Μπόμπολα” είναι ταυτόσημα της έννοιας των ψευδών ειδήσεων και της προπαγανδιστικής παραπληροφόρησης.

Ο Τραμπ αποδεικνύεται καθημερινά ένας πρόεδρος ευεργετικός για την οικονομία της μεσαίας τάξης των Αμερικανών και αυτό σημαίνει μια ευρεία αποδοχή των πράξεων του σε μεγάλο βάθος χρόνου. Και σε λίγο καιρό θα είναι η ώρα της Χρυσής Αυγής να ανοικοδομήσει την Εθνική Οικονομία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/politikh-propaganda-maskaremenh-se-kakogousth-satira-h-upoulh-epithesh-tou#ixzz4a1ZKRQrh

Exit mobile version