Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πρωτοβουλία της “Ελληνικής Αυγής για την Αττική” σχετικά με την οδική ασφάλεια

Πρωτοβουλία της “Ελληνικής Αυγής για την Αττική” σχετικά με την οδική ασφάλεια

Η “Ελληνική Αυγή για την Αττική” ανέλαβε πρωτοβουλία και αντίστοιχα κατέθεσε σχετικό αίτημα προς την περιφερειακή αρχή για το μείζον ζήτημα της οδικής ασφάλειας.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

“Δυστυχώς και το εορταστικό τριήμερο που μας πέρασε, καταγράφηκε σωρεία τροχαίων ατυχημάτων σε όλη την επικράτεια με αρκετούς νεκρούς και τραυματίες, ένας συνεχιζόμενος και βαρύτατος φόρος αίματος που μάρτυρες του γινόμαστε πλέον σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Ως παράταξη θεωρούμε ότι σε τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής πρέπει να γίνει μία συζήτηση επί του θέματος, συζήτηση η οποία καλό είναι να μην περιοριστεί σε μία καταγραφή μόνο των αιτιών αλλά να συνοδεύεται από μία παρουσίαση των προληπτικών μέτρων που οφείλουμε να λαμβάνουμε όλοι μας.

Επιπρόσθετα σε πολιτικό επίπεδο, γόνιμο θα ήταν να καταλήξει αυτή η συζήτηση σε ένα πακέτο ουσιαστικών προτάσεων, το οποίο θα προωθήσουμε αντίστοιχα στην ειδική μόνιμη επιτροπή οδικής ασφάλειας του Κοινοβουλίου.

«Ελληνική Αυγή για την Αττική»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/prwtoboulia-ths-ellhnikhs-aughs-gia-thn-attikh-schetika-me-thn-odikh-asfale#ixzz4a546xo73

Exit mobile version