Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανθελληνικό σχέδιο Μούζαλα πυροδοτεί κοινωνική έκρηξη: 10 χιλιάδες λαθρομετανάστες θα μεταφερθούν σε διαμερίσματα!

Ανθελληνικό σχέδιο Μούζαλα πυροδοτεί κοινωνική έκρηξη: 10 χιλιάδες λαθρομετανάστες θα μεταφερθούν σε διαμερίσματα!

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες ερμηνευτικές ικανότητες για να αντιληφθεί ο οποιοσδήποτε ότι σκοπός της κυβέρνησης είναι να εγκαταστήσει επί μονίμου βάσης τους λαθρομετανάστες στην Χώρα μας και να τους νομιμοποιήσει με διάφορες πλάγιες μεθόδους.

Μία ακόμη απόδειξη αυτού του κυβερνητικού σκοπού αποτελούν τα όσα δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο αρμόδιος υπουργός, Γιάννης Μουζάλας. «Σήμερα στέλνουμε στην Ευρώπη πλάνο το οποίο προβλέπει μέσα στο 2017 να κλείσουν “camp” και να μεταφερθούν 10.000 άτομα σε διαμερίσματα, με στόχο μέσα στο 2018 να μείνουν ελάχιστα», δήλωσε ο Μουζάλας, φανερώνοντας έτσι τον σχεδιασμό της κυβέρνησης για μεταφορά χιλιάδων λαθρομεταναστών σε διαμερίσματα.

Καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε τι θα σημαίνει η υλοποίηση μιας τέτοιας υπόσχεσης, η οποία θα δικαιώσει την κλασσική ρήση «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού».

Οι λαθρομετανάστες θα «πλημμυρίσουν» τις πόλεις, ενώ ταυτόχρονα θα δοθεί το σήμα σε κάθε… ενδιαφερόμενο ότι το επόμενο στάδιο μετά τα “hot spots” για κάθε επίδοξο λαθρομετανάστη, ο οποίος θα περάσει παράνομα τα σύνορά μας θα είναι η διαμονή του σε διαμερίσματα, με χρήματα φυσικά που δεν θα πληρώσουν οι ίδιοι.

Είναι αντιληπτό ότι κάτι τέτοιο θα λειτουργήσει ως «κράχτης» για την έλευση και νέου (ανεξέλεγκτου) κύματος λαθρομετανάστευσης, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για τις νέες περιπέτειες που περιμένουν την Ελλάδα και τον Λαό της.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-kubernhtikh-prosklhsh.-o-mouzalas-leei-oti-10.000-lathrometanastes-tha#ixzz4a6JkscIa

Exit mobile version