Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όλα τα… παλτά στον Κυριάκο: Μετά τον Τατσόπουλο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ και ο Χειμωνάς;

Όλα τα... παλτά στον Κυριάκο: Μετά τον Τατσόπουλο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ και ο Χειμωνάς;

Μη αντιλαμβανόμενος τόσο το λαϊκό αίσθημα όσο και την πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα, ο Μητσοτάκης φαίνεται ότι συνεχίζει την προσπάθεια «διεύρυνσης» της ΝΔ με το να «φλερτάρει» άτομα τα οποία κινούνται στην δημόσια ατμόσφαιρα στις κατηγορίες ανάμεσα στο «ψώνιο» και το «νούμερο».

Η εφημερίδα «Το Παρόν» έγραψε τα εξής: «Αλήθεια ή προβοκάτσια; Πληροφορίες που διακινούνται τα τελευταία 24ωρα σε πολιτικά και δημοσιογραφικά γραφεία θέλουν τον Θ. Χειμωνά, που στις αρχές της εβδομάδας παραιτήθηκε από την Κεντρική επιτροπή αλλά και από μέλος του ΠΑΣΟΚ, να συζητάει με παράγοντες της Νέας Δημοκρατίας. Και να διερευνά το ενδεχόμενο συνεργασίας. Αν έχουν βάση οι πληροφορίες αυτές, θα πρόκειται για… μεγάλο άλμα εκ μέρους του κ. Χειμωνά».

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν είναι «Αλήθεια ή Προβοκάτσια» η φημολογία. Γνωρίζουμε, όμως, ότι ο γραφικός και υβριστής των πάντων Χειμωνάς αποθεώθηκε από έναν όμοιό του στις ιδιότητες αυτές. Ποιον; Από το «Πρώτο Θέμα» μεταφέρουμε τα εξής, σε σχέση με την αποχώρηση του Χειμωνά από το ΠΑΣΟΚ: «Ο Χειμωνάς, όμως, βρήκε πολλούς συμπαραστάτες. Εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ. Πρώτος έσπευσε ο γνωστός και φανατικός χρήστης Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος δεν πολυφιλτράρει και αυτά που λέει και γράφει: “Αυτό που δεν θα καταλάβουν ποτέ οι ρεπλίκες του κομματικού σωλήνα, αυτό με το οποίο –ακόμη και αν καταφέρουν κάποτε να το καταλάβουν – δεν θα συμφιλιωθούν ποτέ, είναι πως υπάρχουν άνθρωποι που ζούσαν δημιουργικά και πριν μπουν στο κόμμα, που θα εξακολουθήσουν να ζουν δημιουργικά και αφότου βγουν από το κόμμα. Πως υπάρχει ζωή κι έξω από το κομματικό ενυδρείο. Θανάση Χειμωνά, respect”».

Έχοντας υπόψιν το ότι δημοσιεύματα και αναρτήσεις φέρνουν τον υβριστή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και έχοντας μεγάλες φαντασιώσεις επί των… ερωτικών του επιδόσεων Τατσόπουλο ως πολύ πιθανό υποψήφιο βουλευτή με τη ΝΔ στις επόμενες εκλογές, δεν μας φαίνεται καθόλου περίεργο ή τυχαίο τόσο ο «σεβασμός» που επιδεικνύει στον άλλο απίθανο τύπο (Χειμωνά) όσο και το ότι ο σκουλαρικοφόρος πρώην υπεύθυνος του Τομέα Πολιτισμού (!) του ΠΑΣΟΚ είναι πολύ πιθανόν να είναι κι αυτός υποψήφιος με τη ΝΔ.

Οι κάθε λογής κοσμοπολίτες, νεοφιλελεύθεροι και χυδαία αλαλάζοντες, φαίνεται ότι έχουν βρει στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη το καταφύγιο το οποίο θα θρέψει τις όποιες πολιτικές τους φιλοδοξίες. Μόνο που ο νυν επικεφαλής της ΝΔ ας γνωρίζει ότι με τα κάθε είδους «σώβρακα» της πολιτικής ζωής του Τόπου, τα οποία πιθανόν να προσχωρήσουν στο κόμμα όπου αυτή την στιγμή ηγείται, το μόνο που καταφέρνει είναι να δικαιολογεί πλήρως τον χαρακτηρισμό «παλτό» που, πολύ εύστοχα, του απέδωσε ο Αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/meta-ton-tatsopoulo-upopshfios-bouleuths-me-th-nd-kai-o-cheimwnas#ixzz4a74Om379

Exit mobile version