Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Οι ιδέες μας είναι αυτές που μας κρατούν ακόμη όρθιους και μας δίνουν δύναμη σε αυτή την άνιση μάχη με το άδικο, να συνεχίσουμε τον αγώνα για Εθνική Ανάσταση και Νίκη. Καθημερινά δίνουμε μάχη όσοι ακόμη δεν υποταχθήκαμε ενάντια στην αδικία, την ψευτιά, την σκλαβιά την ηττοπάθεια, την ντροπή. Οι λέξεις πατρίδα, ανδρεία, αξιοπρέπεια, εθνική υπερηφάνεια, είναι πλέον άγνωστες. Πού χάθηκε η λεβεντιά, η αξιοσύνη πως σε κατάντησαν έτσι πατρίδα; Ανάξιοι να κυβερνούν άξιους, Πώς προσκυνούν ανδρείκελα που διορίζουν και βολεύουν “ημετέρους”‘; Πώς άφησαν ανάλγητους να διαχειρίζονται τις τύχες και τις ζωές μας; Η πατρίδα κινδυνεύει, οι Έλληνες πεινάνε και κρυώνουν, μα ακόμη και εκεί κατάφεραν οι νεομπολσεβίκοι να χωρίσουν τον λαό σε ομάδες. Αυτοί δικοί μας θα βολευτούν, οι άλλοι ας πεθάνουν από την πείνα, ας προσκυνήσουν τα δικά μας σύμβολα ας γίνουν άθεοι, ατομιστές, αντιφασίστες και τότε θα έχουν οποιαδήποτε εξυπηρέτηση θέλουν. Αναμφίβολα όλη αυτή η πολιτική που γεννά γενίτσαρους φέρνει και την αντίθεση. Όλοι αυτοί που πολεμούν καθετί ελληνικό και εθνικό και δεν μάχονται για μια ιδέα, ένα ιδανικό, έχουν εχθρούς όλους εμάς που Έλληνες γεννηθήκαμε και Έλληνες θα πεθάνουμε. Ας συνειδητοποιήσουν λοιπόν πως εμείς οι λίγοι γενναίοι, τίμιοι και φτωχοί που είμαστε πιστοί στις Ιδέες μας ενάντια  στην αποσύνθεση της εποχής μας είμαστε αποφασισμένοι να διώξουμε την σαπίλα, την βρώμα, την προδοσία από την Ελλάδα. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν έχει πλούσιους βολεμένους ψηφοφόρους και υποστηρικτές, αλλά αγνούς και τίμιους Έλληνες που μάχονται για μια εθνική κυβέρνηση όλων των Ελλήνων και δεν θα παραδώσουν αμαχητί τα ιερά και όσια που κληρονομήσαμε και διαφυλάξαμε τόσους αιώνες.

Αγγελική Γ.-Α.

Η ΝΔ έχει στις τάξεις της μουσουλμάνο δημοτικό σύμβουλο, ο οποίος προεδρεύει σε ανθελληνικό σύλλογο!

Προσφάτως αποκαλύφθηκε ότι οι εργολάβοι δημοσίων έργων, οι οποίοι είναι επιδοτούμενοι από το δημόσιο (Έλληνας φορολογούμενος), ότι στην Χαλκίδα πήγαν και ξεφόρτωσαν πλοία με εμπόρευμα σιδερόβεργες προέλευσης Τουρκίας. Επίσης και σε μια άλλη περίπτωση  στην περιοχή μου, σε έργο πλακόστρωσης, τα λαμόγια οι εργολάβοι χρησιμοποίησαν κυβόλιθους Τουρκίας. Είναι απαράδεκτο εξαιτίας της απληστίας των εργολάβων για περισσότερο κέρδος, να χρησιμοποιούνται υλικά από άλλες χώρες και ιδιαίτερα από  την εχθρική τουρκία και θα πρέπει να υπάρξει πρόβλεψη και θεσμοθέτηση, ώστε να είναι υποχρεωτική η χρήση Ελληνικών προϊόντων αποδεδειγμένα, ειδάλλως να τιμωρούνται οι εργολάβοι με βαριές οικονομικές κυρώσεις.

Β.Μ.

Παραλήρησαν οι μαρξιστές από την ίδρυση Εθνικιστικού Σωματείου εργαζομένων στον Δήμο Θεσσαλονίκης

Τα αριστερά ΜΜΕ σιωπούν, όταν πάνω από 100.000 Ιταλοί βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για την ισλαμική εισβολή. Αντίθετα στη Βαρκελώνη βγήκαν τα αριστερά κόμματα και οι πληρωμένες ΜΚΟ να διαδηλώσουν υπέρ της ισλαμικής εισβολής, έγινε χαμός στα ΜΜΕ σαν προβολή. Δύο μέτρα και δύο σταθμά. Εδώ, στην Ελλάδα, παρόλο που το 58% των Ελλήνων είναι εναντίον της ισλαμικής εισβολής (επίσημα!), δεν κουνιέται φύλλο και καθημερινά βλέπουμε σε όλα τα χρεωκοπημένα κανάλια, ασύστολη προπαγάνδα υπέρ των λαθρομεταναστών. Μόνο η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται ώστε να παραμείνει η Ελλάδα όπως την παραλάβαμε από τους προγόνους μας και για αυτό το λόγο πρέπει οι Έλληνες να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή, κάτι που το οφείλουν στους νεκρούς και τους αγέννητους!

Μ.Σ.

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Ο Μπακογιάννης μετέτρεψε τις Θερμοπύλες σε χωματερή, αποχωρητήριο και τσαντίρ μαχαλά!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-2-martiou-2017#ixzz4a9F9CCit

Exit mobile version