Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι πολιτικοί υπηρέτες των διεθνών τοκογλύφων και η Χρυσή Αυγή

Οι πολιτικοί υπηρέτες των διεθνών τοκογλύφων και η Χρυσή Αυγή

Εάν είναι κάτι το οποίο χαρακτηρίζει όλο το φάσμα της μνημονιακής αντιπολίτευσης σε σχέση με τους κυβερνητικούς χειρισμούς γύρω από το κλείσιμο της αξιολόγησης, αυτό είναι ότι δεν κατηγορεί την κυβέρνηση τόσο για την ολέθρια για την Πατρίδα και τον Λαό ουσία των μέτρων που θα ψηφίσουν και για την νέα επέκταση του Μνημονίου, όσο για τα ψέματα που λέει σχετικά με την συμφωνία που έκλεισε στις Βρυξέλλες την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου και για τον κίνδυνο να σύρει την διαπραγμάτευση για μερικούς μήνες ακόμη.

Στην πραγματικότητα, το νόημα της ανησυχίας τους είναι «υπογράψτε και ψηφίστε τα μέτρα, το συντομότερο δυνατόν». Μέσα στην μνημονιακή συμμαχία του «συνταγματικού τόξου», το οποίο εμφανίστηκε ενωμένο όταν στις 14 Αυγούστου 2015 ψήφιζε το τρίτο Μνημόνιο και τους πρώτους εφαρμοστικούς του νόμους, αλλά στην συνέχεια διαχωρίστηκε σε συγκυβέρνηση και αντιπολίτευση, καθώς ο Τσίπρας τους είπε ψέματα και τους πήγε σε εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου της ίδιας χρονιάς, παίζεται το γνωστό παιχνίδι, το οποίο στην συστημική πολιτική λέγεται «ανακατανομή εκλογικής επιρροής», που φυσικά πρέπει να διανεμηθεί αποκλειστικά στα καθεστωτικά κόμματα του «συνταγματικού τόξου».

Η αλήθεια, όμως, φαίνεται ξεκάθαρα, όσα ψέματα κι αν ξεφουρνίζονται αυτές τις ημέρες. Η αποικιοποίηση της Χώρας, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, η σκληρή λιτότητα, η εξάπλωση της φτωχοποίησης ήρθαν για να μείνουν. Τα Μνημόνια δεν ήταν «απλώς» μια σκληρή διαχείριση για μερικά χρόνια, αλλά μια προμελετημένη στρατηγική για την πλήρη εκμηδένιση και κατοχή της Ελλάδος. Αυτά τα 7 χρόνια μνημονιακής κυριαρχίας και σκλαβιάς δείχνουν ότι άσχετα από το ποιος διαχειρίζεται κατά καιρούς την κυβερνητική εξουσία, όλοι μαζί υπηρετούν ως εντολοδόχοι την ίδια πολιτική υποτέλειας.

Πρόκειται για μια σκυταλοδρομία εθελοδουλείας, όπου αυτός που παίρνει την σκυτάλη συνεχίζει όχι απλώς άθιχτη την πολιτική που παρέλαβε, αλλά την συμπληρώνει με νέα αντεθνικά και αντιλαϊκά μέτρα. Επιζητώντας την δημιουργία ενός σθεναρού και ουσιαστικού φραγμού στην μνημονιακή τυραννία θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι η έκφραση του Λαού «όλοι το ίδιο είναι» μπορεί να μετατραπεί σε όπλο του καθεστώτος, αν μπουν στην ίδια κολυμβήθρα Πατριώτες και προδότες, Αγωνιστές και λαμόγια, Επαναστάτες και συστημικοί.

Πράγματι, «όλοι το ίδιο είναι» σ’ ό,τι αφορά το σύνολο των κομμάτων, των λοιπών φορέων και όλων των προσώπων ανεξαιρέτως που συμπληρώνουν το παζλ του «συνταγματικού τόξου». Απέναντι, όμως, σ’ αυτό το πολύχρωμο υπηρετικό προσωπικό, στέκεται Έντιμα και Νόμιμα το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, καθώς σε καθημερινή βάση αποδεικνύει με τις θέσεις και την δράση της ότι δεν ανήκει επ’ ουδενί στο κοινό κοπάδι των πολιτικών προβάτων που υπακούν στα κελεύσματα των τσοπάνων-διεθνών τοκογλύφων.

Η συνταύτιση, η συνοδοιπορία και η συμμαχική εμπειρία κάθε Συνειδητοποιημένου Έλληνα με το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα αποτελεί την απαραίτητη και μοναδική προϋπόθεση για την δημιουργία αυτού του φραγμού και την μετέπειτα μετατροπή του σ’ ένα ευρύ Κίνημα Εθνικής Απελευθέρωσης από τον μνημονιακό ζυγό και τους εγχώριους συνεργάτες τους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-politikoi-uphretes-twn-diethnwn-tokoglufwn-kai-h-chrush-augh#ixzz4aAlj6XOs

Exit mobile version