Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι μπούληδες της «εθνικοφροσύνης»

Οι μπούληδες της «εθνικοφροσύνης»

Η Ελλάς αποτελεί το τελευταίο κομμουνιστικό Κράτος της Ευρώπης κι αυτή είναι μια πραγματικότητα την οποία κανείς πλέον δεν μπορεί να παραγνωρίζει. Η μεταπολιτευτική ερυθρά Τυραννία εντούτοις, δεν εγκαθιδρύθηκε από τους πολιτικούς απόγονους των συμμοριτών αλλά από τη μασονοδεξιά, η οποία όχι μόνον άνοιξε στον μπολσεβικισμό την πόρτα της εξουσίας αλλά του έδωσε και τα κλειδιά αυτής.

Τον βρώμικο ρόλο της ΝΔ τον έχουμε κατ’ επανάληψη επισημάνει και καταδείξει σε μυριάδες περιπτώσεις. Δεν είναι όμως μόνο η ΝΔ υπεύθυνη της σημερινής ερυθράς Τυραννίας. Οι παραφυάδες της, τα νόθα της ΝΔ που προβάλλονται ως η «πατριωτική» συνιστώσα της σημερινής κόκκινης Χούντας είναι εξίσου ένοχες για τα αντεθνικά εγκλήματα που διαπράττονται εις βάρος της Πατρίδος και του Λαού μας. Ας μην κοροϊδευόμαστε πια, δεν πρόκειται για Χούντα Τσίπρα αλλά για Χούντα Τσίπρα-Καμμένου.

Το μόρφωμα Καμμένου εισήλθε στη Βουλή ως βασικό υποστύλωμα της κυβέρνησης Σύριζα. Τις αντιδράσεις μέρους της αριστεράς για την ιδιότυπη αυτή συμμαχία, επιχείρησαν να διασκεδάσουν θέσεις στα μέσα ενημέρωσης οι οποίες συνέτειναν στο να καταδείξουν πως το κόμμα Καμμένου συνιστά τάχα την πατριωτική φωνή της σημερινής κυβέρνησης. Ακόμα και σήμερα, προβάλλονται τεχνηέντως κραυγές μπολσεβίκων από τη μεριά Σύριζα που καλούν σε αποπομπή του μορφώματος και συνεργασία με άλλους πολιτικούς σχηματισμούς, ακόμη και με το βρώμικο ΠΑΣΟΚ.

Επί της ουσίας, πρόκειται για τεχνητή ένταση η οποία…

Διαβάστε την συνέχεια στην Αντεπίθεση

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-mpoulhdes-ths-ethnikofrosunhs#ixzz4aAn1UVt7

Exit mobile version