Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μητσοτάκης: Η ΝΔ δεν θα ψηφίσει τα μέτρα, απλά θα τα εφαρμόσει με φανατισμό!

Η Νέα Δημοκρατία νομίζει ότι ο μέσος Έλληνας τρώει «κουτόχορτο». Δεν εξηγείται αλλιώς πως το κόμμα Μητσοτάκη παρά τη σαφή τοποθέτησή του επί όλων των ζητημάτων, συνεχίζει να παριστάνει την αντιπολίτευση.

Από τη μία μεριά, λοιπόν, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Γεωργιάδης βάζει πωλητήριο στην Ελλάδα σε διεθνές δημοσιογραφικό δίκτυο, ενώ από την άλλη ο Μητσοτάκης βγαίνει στον Χατζηνικολάου και δηλώνει ότι «Η Ν.Δ. δεν θα ψηφίσει μέτρα. Δεν θα ψηφίσουμε το δημοσιονομικό πακέτο. Ο λογαριασμός είναι του κ. Τσίπρα. Ο ίδιος θα τον επωμιστεί και θα ψηφίσει μόνος του τα μέτρα».

Τι πρόκειται να συμβεί; Όντως η ΝΔ δεν θα ψηφίσει τα μέτρα για να το παίζει «αντιμνημονιακή» και να μπορούν να γυρνάνε στα καφενεία οι πολιτευτές της. Αμέσως μετά τις εκλογές και αν την ψηφίσουν οι αφελείς, θα εφαρμόσει τα μέτρα που δεν ψήφισε και μάλιστα με φανατισμό.

Θα βγάλει και τον Γεωργιάδη να ουρλιάζει στο κανάλι του για τις νέες προσφορές «Ακρόπολη, Σαρωνικός, προσφορά τώρα με 50€ μόνο! Και δώρο η Αρχαία Αγορά! Πάρε κόσμε»!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mhtsotakhs-h-nd-den-tha-pshfisei-ta-metra-apla-tha-ta-efarmosei-me-fanatism#ixzz4aBOnIDz4

Exit mobile version