Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανθελληνική συμμαχία Ισραήλ – τουρκίας για υφαρπαγή των ενεργειακών πόρων της Κύπρου μας

Ανθελληνική συμμαχία Ισραήλ - τουρκίας για υφαρπαγή των ενεργειακών πόρων της Κύπρου μας

Την ώρα που η κυβέρνηση των χαχόλων διαπραγματεύεται αμυντικές συνεργασίες και παντός είδους συγκλίσεις με το Ισραήλ, το κράτος των εποικισμών σιωπηλά, αλλά σταθερά προωθεί την ενεργειακή του συνεργασία με την τουρκία.

Την ακριβή στιγμή που οι κυβερνώντες φοβούνται θερμό επεισόδιο με τους τούρκους στην Κύπρο, ο ισραηλινός πρεσβευτής στην Άγκυρα, Eitan Na’eh, δήλωνε ότι «Ο διακανονισμός της διαμάχης στην Κύπρο θα προωθήσει με γοργούς ρυθμούς την ενεργειακή συνεργασία Τουρκίας και Ισραήλ, καθώς οι δύο χώρες παίζουν σημαντικό ρόλο στην περιοχή»

Εντός του επομένου μηνός ο υπουργός Ενέργειας του Ισραήλ Έλι Κοέν αναμένεται να επισκεφθεί την Κωνσταντινούπολη, ενώ η ισραηλινή κυβέρνηση έχει ήδη προσκαλέσει τον τούρκο υπουργό Ενέργειας, Berat Albayrak.

Είναι σαφές ότι οι διαχρονικοί «σύμμαχοι» των κυβερνώντων, που φτάνουν στο σημείο να «χρίζουν» τον εκάστοτε πρωθυπουργό της χώρας, ετοιμάζουν μία πισώπλατη συμφωνία με τους τούρκους, με φόντο την «επίλυση» του Κυπριακού.

Και άσε τους Μητσοτάκηδες, τους Καμμένους και τον Τσίπρα να μιλάνε ακόμα για το τρίγωνο Ελλάδος – Αιγύπτου – Ισραήλ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anthellhnikh-summachia-israhl-tourkias-gia-ufarpagh-twn-energeiakwn-porwn-t#ixzz4aCh3WzXQ

Exit mobile version