Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Μία αλήθεια που πονάει πάρα πολύ είναι ότι τίποτα από ότι ζούμε σήμερα δεν θα είχε γίνει άμα οι Έλληνες πρώτα από όλους δεν δεχόντουσαν την υπουδούλωσή τους. Έλληνες ήταν αυτοί που διορίστηκαν κατά κοπάδια στο Δημόσιο με αντάλλαγμα την ψήφο τους. Έλληνες ήταν οι συνεργάτες των δουλεμπόρων που γέμισαν την Ελλάδα με λαθρομετανάστες. Έλληνες ήταν αυτοί που τους πρόσφεραν δουλειά και άφηναν τον αδερφό τους στο δρόμο με αντάλλαγμα να μην πληρώνουν ένσημα και ασφάλιση. Έλληνες ήταν οι γονείς που κλαιγόντουσαν στην εκάστοτε κυβέρνηση για να πάρει καλύτερη μετάθεση το παιδί τους στον Στρατό και να μπορέσει να περάσει μία θητεία χωρίς να κάνει τίποτα. Οι Έλληνες ήταν που δεν αντέδρασαν ποτέ σε αυτά που τους ενοχλούσαν, είναι αυτοί που δώσανε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Σημίτη, λίγο μετά το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, για το οποίο δεν τιμωρήθηκε ποτέ κανείς. Είναι οι ίδιοι που παρά τον γενικότερο αποτροπιασμό για τα Ίμια ποτέ δεν πίεσαν για να αποδοθούν πραγματικά ευθύνες για την Σημαία που “πήρε ο άνεμος”. Δεν μπορεί να εξηγηθεί, αλλιώς, η ανοχή του Ελληνικού Λαού απέναντι στην πρωτοφανή κοροϊδία με την οποία αντιμετωπίζεται από τους κυβερνώντες, παρά με το ότι όλοι έχουν βολευτεί κάπως με την παρούσα κατάσταση. Βουλιάζοντας στον καταναλωτισμό, ο Έλληνας θυσίασε τα πάντα στο βωμό του χρήματος και της αυτοπροβολής. Ο υλιστικός τρόπος ζωής κοίμισε τα κοινωνικά του ένστικτα και κάνει την Ηθική επανάσταση αναγκαία, μία Ηθική επανάσταση Ατομική και Κοινωνική ή μάλλον Ατομική και ανιδιοτελής που θα εξελιχτεί σε Κοινωνική και ταυτοχρόνως Κοινωνική που θα επισπεύσει την Ατομική που θα την τροφοδοτήσει. Μια Ηθική Επανάσταση που θα έχει σχέση όχι με τον Συντηρητισμό, αλλά με την Αρετή και την Τιμή, μία επανάσταση που θα διαλέξει τον δύσκολο δρόμο, την ανηφόρα της αυτοβελτίωσης, τον δρόμο με τα αγκάθια της ευγένειας, του ήθους, αλλά και της τόλμης, μακριά από την δειλία, την αγένεια, τον εύκολο πλουτισμό, προς την πνευματική τελειότητα και μακριά από τον υλιστικό βούρκο.

Γ.Π.

Οι πολιτικοί υπηρέτες των διεθνών τοκογλύφων και η Χρυσή Αυγή

70.000.000 ευρώ εξαφάνισαν στέλνοντας τα σε υπεράκτιες τράπεζες του εξωτερικού. Αυτοί είναι ψευτοανθρωπιστές των ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στην υποδοχή, υποστήριξη, ενσωμάτωση λαθρομεταναστών προσφύγων, κατ’ ουσία μια βίαιη και αναγκαστική αντικατάσταση πληθυσμού. Αρκετά από τα στελέχη των αμαρτωλών ΜΚΟ, είναι κυβερνητικά στελέχη. Στις ερχόμενες εκλογές θα λάβουν την απάντησή τους… Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Ν.Τ.

Ανενόχλητοι οι πράκτορες της Άγκυρας πραγματοποίησαν ανθελληνική εκδήλωση στην Θράκη για την “μητρική τους γλώσσα”

Βγαίνουν οι εκπρόσωποι της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ στα κανάλια κάθε μέρα και κάνουν κηρύγματα ο ένας στον άλλον και καλά πως τσακώνονται και όταν κλείνουν οι κάμερες πάνε παρέα και τα πίνουν μια χαρά εις υγεία του κυρίαρχου. Είσαστε άχρηστοι προδότες και βολεμένοι στις καρέκλες σας! Ο κόσμος πεινάει, οικογένειες ψάχνουν ένα ευρώ στο πορτοφόλι τους για να πάρουν ένα κουλούρι στα παιδιά τους για να πάνε σχολείο. Όταν εσείς τρώτε αστακομακαρονάδες, με σκοπό να μας κοροϊδέψετε για ακόμη μια φορά. Δεν θέλουμε άλλο τα ψέματα που εκστομίζετε με την ξύλινη πολιτική σας γλώσσα. Θέλουμε ανθρώπους που να κάνουν πράξεις και να έχουν αγάπη για αυτήν την Πατρίδα που υποφέρει, βγάζοντας την από το αδιέξοδο που εσείς την ρίξατε. Μόνο η Χρυσή Αυγή θέλει και μπορεί να το πράξει. Ας της δώσουμε την δύναμη.

Ε.Γ.

Μητσοτάκης: Η ΝΔ δεν θα ψηφίσει τα μέτρα, απλά θα τα εφαρμόσει με φανατισμό!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-3-martiou-2017#ixzz4aGVnwwR2

Exit mobile version