Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πειραιάς, Πέραμα, Σπάρτη

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ομιλία στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς από τον ευρωβουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου, Συναγωνιστή Λάμπρο Φουντούλη. Ο συναγωνιστής άρχισε τον λόγο του με αναφορά στην αλητεία των σταλινικών ΜΜΕ, σχετικά με την φίμωση της τρίτης πολιτικής δύναμης και του Αρχηγού της.

Κατά το κύριο μέρος της ομιλίας του, ο συναγωνιστής μας ενημέρωσε για όλα τα τεκταινόμενα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μιλώντας για τις άκρως προδοτικές αποφάσεις των υπολοίπων κομμάτων για τα διεθνή συμφέροντα της πατρίδας μας. Έπειτα ο συναγωνιστής τόνισε πως υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης του λαού μας από το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.

Κλείνοντας, ο συναγωνιστής έστειλε ένα αρκετά αισιόδοξο μήνυμα. Υπάρχει ελπίδα, καθώς ο εθνικιστικός άνεμος φυσάει πάνω από όλη την Ευρώπη. Άλλη μία εκδήλωση έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής, στην ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου και του Ύμνου του Κινήματος.

Την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017, η Συναγωνίστρια Όλγα Αυλωνίτη πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία ομιλία με θέμα «Μίκης Μάντακας – Αθάνατος». Στο σύντομο ιστορικό περιέγραψε την ταραχώδη πολιτική και κοινωνική κατάσταση που επικρατούσε στην Ιταλία κατά την δεκαετία του ’70. Τόνισε πως η δολοφονία ήταν το αναπόφευκτο αποτέλεσμα της βίαιης κομμουνιστικής εξουσίας.

Επεσήμανε πως παρόμοιες καταστάσεις ζούμε σήμερα με τις τραγικές ομοιότητες ανάμεσα στη δολοφονία του Μίκη Μάντακα και των Αδελφών μας Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη. Κλείνοντας, υπογράμμισε πως οι Έλληνες εθνικιστές, πιστοί στις Ιδέες μας, δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω. Ακολούθησε εκτενής διάλογος γύρω από το θέμα της ομιλίας σε συνδυασμό με τις πρόσφατες εξελίξεις. Η εκδήλωση έληξε όπως πάντα με άπαντες παρόντες σε στάση προσοχής για την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και του Ύμνου του Κινήματος.

Τετάρτη 1η Μαρτίου και στην Τοπική Σπάρτης πραγματοποιήθηκε ομιλία αφιέρωμα στον Έλληνα μάρτυρα του πανευρωπαϊκού εθνικισμού Μίκη Μάντακα. Την ομιλία έκανε η συναγωνίστρια Βασιλική Καραβέργου περιγράφοντας τις δύσκολες και εχθρικές καταστάσεις που αντιμετώπισε ο Μίκης ως φοιτητής στην Ρώμη της δεκαετίας του 70 όπου η κομμουνιστική τρομοκρατία επικρατούσε παντού.

Εκεί λοιπόν ο Μάντακας έδρασε αγωνίστηκε και στο τέλος δολοφονήθηκε για τα πιστεύω του από κομμουνιστές παρακρατικούς οι οποίοι δεν λογοδότησαν ποτέ για το έγκλημα τους αυτό αλλά πρόσφεραν  έναν Έλληνα ήρωα στους Ιταλούς, ο οποίος 42 χρόνια μετά την μαύρη εκείνη 28η Φεβρουαρίου του 1975 ακόμα φωτίζει  και οδηγεί με το παράδειγμα του εκατομμύρια εθνικιστές σε όλη την Ευρώπη.

Εν συνεχεία έγινε προβολή του βίντεο από την δυναμική εθνικιστική εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τον Μίκη Μάντακα στον Πειραιά μια μέρα νωρίτερα. Λίγες μέρες πριν συναγωνιστές και συναγωνίστριες της Τ.Ο. Σπάρτης πραγματοποίησαν εθελοντική αιμοδοσία στην μνήμη του Μίκη Μάντακα ως ελάχιστο φόρο τιμής.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn628#ixzz4aGWKzDk7

Exit mobile version