Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Θεσσαλονίκη, Καστοριά, Γρεβενά, Πάτρα

Την περασμένη Κυριακή κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής πραγματοποίησε ενημερωτική εξόρμηση στον εμπορικό δρόμο του Ωραιοκάστρου μοιράζοντας εκατοντάδες ενημερωτικά φυλλάδια και φύλλα των εφημερίδων ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Οι Έλληνες εθνικιστές έγιναν δεκτοί με χαρά από την τοπική κοινωνία και διαπίστωσαν το θετικό κλίμα που διαμορφώνεται για ένα κίνημα με θέσεις για όλους τους τομείς, που έδειξε στην πράξη τι θα πει επιμονή στον σκοπό και υπομονή απέναντι στις λυσσώδεις επιθέσεις του συστήματος και των μνημονιακών ΜΜΕ.

Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα που συμπαραστέκεται στους κατοίκους του Ωραιοκάστρου, τους οποίους η κυβέρνηση στοχοποίησε και άφησε εκτεθειμένους στην παραβατικότητα των ταγμάτων εφόδου της αριστεράς. Οι συναγωνιστές είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με δεκάδες περαστικούς και να αναπτύξουν λεπτομερέστερα τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για τη λαθρομετανάστευση και την αντιμετώπιση της, που πάνω και πρώτα απ’ όλα προϋποθέτει την ανάληψη της εξουσίας από μία πραγματικά εθνική ηγεσία που θα αγωνιστεί ανιδιοτελώς για τα συμφέροντα των Ελλήνων.

Κατόπιν καταθέσεων ερωτήσεων στη βουλή και στο ευρωκοινοβούλιο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες, κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής Καστοριάς επισκέφτηκε το περασμένο Σάββατο το σωματείο πολυτέκνων του νομού για να συζητήσει και να καταγράψει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας. Η μνημονιακή κρίση σε συνδυασμό με την αναλγησία της κυβέρνησης που κατάντησε στο σημείο να θεωρεί φορολογικό τεκμήριο τα τέκνα και να υπερφορολογεί χωρίς κανένα κοινωνικό κριτήριο πολυμελείς οικογένειες έχει οδηγήσει στην τιμωρία όλων εκείνων που πιστεύουν στον ιερό θεσμό της οικογένειας.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον αγροτικό σύλλογο φυτικής παραγωγής του δήμου Άργους Ορεστικού, όπου ανταλλάχτηκαν απόψεις και συζητήθηκε το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής για τον πρωτογενή τομέα παραγωγής και οι προτεραιότητες που θα έχει ένα εθνικό κράτος ως προς την προστασία και αξιοποίηση των κλάδων που μπορούν να καταστήσουν τη χώρα αυτάρκη και ανεξάρτητη από την αθρόα εισαγωγή προϊόντων.

Με τη συμμετοχή δεκάδων υποστηρικτών και φίλων του κινήματος πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας του Οργανωτικού Πυρήνα Καστοριάς. Το παρόν έδωσε και ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελευθέριος Συναδινός, ο οποίος τιμήθηκε για την προσφορά του στον αγώνα και για τις μάχες που έχει δώσει στην ευρωβουλή για το μακεδονικό ζήτημα.

Σε ένα κατάμεστο από φίλους και υποστηρικτές μαγαζί πραγματοποιήθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου συνεστίαση της Χρυσής Αυγής στα Γρεβενά, παρουσία μελών και στελεχών του κινήματος. Από νωρίς το απόγευμα ο χώρος κατακλύστηκε από δεκάδες φίλους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις και ιδιαίτερα για τα τεκταινόμενα στην οικονομία. Ακολούθως αναπτύχθηκε η θέση της Χρυσής Αυγής για την αντιμετώπιση της μνημονιακής κρίσης και οι λύσεις που προτείνει για έξοδο από αυτήν. Η εκδήλωση έληξε μέσα σε εορταστικό κλίμα με την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας και με τις ευχές όλων το νέο έτος να είναι η χρονιά του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών και συνάμα έτος απελευθέρωσης της πατρίδας από τα μνημονιακά κατοχικά δεσμά.

Στην τακτική εβδομαδιαία συνάντηση των συναγωνιστών της Τ. Ο. Πατρών πραγματοποιήθηκε ομιλία-αφιέρωμα στον Μίκη Μάντακα έναν ακόμα μάρτυρα της Εθνικιστικής Ιδέας στην Ευρώπη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn629#ixzz4aLvJE4Wn

Exit mobile version