Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Να αφήσουν τα μεγάλα λόγια και να εφαρμόσουν εθνική πολιτική απέναντι στον τουρκικό επεκτατισμό

Να αφήσουν τα μεγάλα λόγια και να εφαρμόσουν εθνική πολιτική απέναντι στον τουρκικό επεκτατισμό

Γράφει ο Ματθαιόπουλος Αρτέμης

Με ολοένα και προκλητικότερη στάση απαντά η Τουρκία στα ευχολόγια της μνημονιακής κυβέρνησης για την διευθέτηση των ζητημάτων που ανακύπτουν από την επεκτατική πολιτική της γείτονας χώρας και την σε καθημερινή βάση παραβίαση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων από το πολεμικό της ναυτικό. Ήδη το τελευταίο διάστημα οι Τούρκοι επιχειρούν την κλιμάκωση της έντασης στο Αιγαίο, γεγονός όμως που αντιμετωπίστηκε ως υπόθεση ρουτίνας, εφόσον οι ανακοινώσεις των αρμοδίων για θέματα εθνικής ασφάλειας κινήθηκαν στο γνωστό πλαίσιο της τήρησης χαμηλών τόνων και «ψύχραιμης» στάσης.

Οι Τούρκοι, απεναντίας, όντας αυτοί που παραβιάζουν κάθε έννοια δικαίου και προβαίνουν σε ενέργειες που στην καλύτερη περίπτωση βάζουν οριστικό τέλος στο μύθο της ελληνοτουρκικής φιλίας και στο παραμύθι της ειρηνικής συνύπαρξης ανάμεσα στα δυο κράτη, όχι μόνο δεν έκαναν πίσω, αλλά ταυτόχρονα με τις στρατιωτικές τους ενέργειες προέβησαν σε αντίστοιχου θράσους δηλώσεις, με τις οποίες λίγο-πολύ απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο.

Όπερ και εγένετο! Ξέσπασε πόλεμος, αλλά όχι με τους Τούρκους. Ξέσπασε πόλεμος στο εσωτερικό της χώρας και συγκεκριμένα ανάμεσα στους υποτακτικούς του μνημονίου που συναγωνίζονται ο ένας τον άλλον σε δουλικότητα και για το ποιος θα είναι εκείνος που πρώτος απ’ όλους θα κλείσει κάθε ενδεχόμενο σοβαρής και πρέπουσας απάντησης, όπως αρμόζει σε κάθε εθνικά κυρίαρχο κράτος, στους Τούρκους.

Και κάπως έτσι, κυριολεκτικά από το πουθενά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σε μία επίδειξη «πατριωτισμού» και με μοναδικό κίνητρο την έξοδο από την πολιτική ανυπαρξία δήλωσε ότι η χώρα είναι έτοιμη να συντρίψει την τουρκική απειλή, αφήνοντας παράλληλα να εννοηθεί ότι ο ίδιος εγγυάται για την άσκηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, όπως και όποτε απαιτηθεί.

Καλούμε λοιπόν τον υπουργό να προβεί στις εξής αυτονόητες πράξεις, που συνάμα αποτελούν πάγιες θέσεις της Χρυσής Αυγής για την Εθνική Άμυνα και Ασφάλεια της χώρας:

Μόνο με αυτό τον τρόπο μπορεί να αντιμετωπιστεί ο επεκτατισμός των Τούρκων. Όταν κι αν ποτέ ο Καμμένος προβεί στην υλοποίηση των ως άνω τότε θα έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του υπουργού Εθνικής Άμυνας και θα έχει πράξει το εθνικό του χρέος απέναντι στην πατρίδα που δοκιμάζεται από την τουρκική απειλή.

Μέχρι τότε θα παραμένει ο άνθρωπος που πέταξε από αέρος το στεφάνι στα Ίμια προς τιμήν των τριών πεσόντων αξιωματικών του Πολεμικού μας Ναυτικού, ως ο υπουργός που έγινε γνωστός για την επίκυψη του στους ξένους δανειστές και ως ο φλύαρος πατριδοκάπηλος που παριστάνει εκ του ασφαλούς τον νταή, νομίζοντας ότι το τζάκετ με τις πουλάδες που κάποτε φόρεσε τον κατατάσσει αυτόματα στους «μάχιμους» της πολιτικής και του στρατού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/na-afhsoun-ta-megala-logia-kai-na-efarmosoun-ethnikh-politikh-apenanti-ston#ixzz4aOjr9D34

Exit mobile version