Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανακοινώσεις ΛΑΣΙΤΑ για δολοφονία συναδέλφου οδηγού ταξί και UBER

Από το μεροκάματο του τρόμου, της αναδουλειάς, της φτωχοποίησης του Έλληνα επαγγελματία οδηγού ταξί, ήρθε και το μεροκάματο του θανάτου. Μετά από τα δύο κρούσματα σε διάστημα είκοσι ημερών, το ένα δυστυχώς θανατηφόρο με θύμα τον άτυχο συνάδερφο Γ.Μ. πρέπει επιτέλους σοβαρά και άμεσα να παρθούν σοβαρά δραστικά μέτρα για να μην θρηνήσουμε και άλλα θύματα.

Ο ΛΑΣΙΤΑ έχει τονίσει και εκφράσει σε όλα τα Δ.Σ. του ΣΑΤΑ τις ανησυχίες του και τους προβληματισμούς για το μέγιστο πρόβλημα της εγκληματικότητας (π.χ. επιθέσεις ληστειών) και τώρα δυστυχώς αυτό το τραγικό περιστατικό. Καλείται το ΣΑΤΑ εδώ και τώρα να πάρει άμεσα αποφάσεις και καίριες λύσεις, για την προστασία και ασφάλεια της ζωής του συνάδερφου ταξιτζή.

Η λύση και η θέση που προτείνει ο ΛΑΣΙΤΑ είναι τοποθέτηση κλειδωμένων καμερών εντός του οχήματος, στην διάθεση μόνο της αστυνομίας ή δικαστικών λειτουργών. Τέλος, καταδικάζουμε την ωμή και άνανδρη δολοφονία του συνάδερφου. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ανακοίνωση για την πολυεθνική UBER και τους προστάτες της

Μετά τα δημοσιεύματα στα ΜΜΕ πως ο αντιπρόσωπος της πολυεθνικής UBER στην Ελλάδα (με ειδικότητα στην παροχή δημοσίων σχέσεων που έχει αναλάβει την καμπάνια και αντιπροσώπευση της στην Ελλάδα) είναι γόνος της “αγίας οικογένειας” και μετά τις «τυχαίες» δηλώσεις του προέδρου του ΣΑΤΑ Θ. Λυμπερόπουλου για τις δικές του κομματικές αντιπαραθέσεις και όχι για την ουσία των προβλημάτων της λειτουργίας της εν λόγω εταιρείας, δήλωσε στα Παραπολιτικά fm στις 24/02/2017 χαρακτηριστικά ότι: “στην Ν.Δ. ή είναι αφελείς ή τα άρπαξαν!

Περιμένουμε από τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ να κάνει διευκρινίσεις για το τι εννοούσε για την επερχόμενη κυβέρνηση της ψοφοδεξιάς (όπως όλα δείχνουν δημοσκοπικά). Ξέρει κάτι παραπάνω και το αποσιωπά; Αφήνοντας τον δύσμοιρο ταξιτζή να πέσει βορά στα νύχια της σύγχρονης δουλεμπορικής εταιρείας;

Καλούνται άπαντες και περισσότερο το προεδρείο του ΣΑΤΑ να εξηγήσει τι εννοούσε με την δήλωση αυτή και αν υπάρχουν υπόνοιες για δωροδοκίες ή μίζες να απευθυνθεί σε εισαγγελικό λειτουργό, ώστε να διαλυθεί κάθε υποψία διαπλοκής στις πλάτες του επαγγελματία ταξιτζή. Καθαρές κουβέντες λοιπόν από τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ θέλουμε.

Ο ΛΑΣΙΤΑ είναι της άποψης και πιστεύει ότι η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να φαίνεται τίμια, αλλά και να είναι!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anakoinwseis-lasita-gia-dolofonia-tajitzh-kai-uber#ixzz4aRzoww3E

Exit mobile version