Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Αποτελεί τεράστια πρόκληση να κάνει δηλώσεις ο ολετήρας της Ελλάδας ο Κώστας Σημίτης. Πρόσφατα δήλωσε ότι η Ελλάδα θα βγει από την κρίση το 2030. Αποτελεί ύβρη για τους τρεΙς πεσόντες των Ιμίων να κάνει δηλώσεις αυτός ο προδότης. Αυτός που έδωσε τον Κούρδο ηγέτη στους τούρκους πράκτορες της ΜΙΤ, αυτός που έκλεψε τους Έλληνες πολίτες και τα Ασφαλιστικά Ταμεία στο Ελληνικό Χρηματιστήριο, αυτός που βοήθησε τους αμερικανοεβραίους όταν βομβάρδιζαν το Κόσσοβο υπέρ των Αλβανών κατσαπλιάδων και κατά των Σέρβων Ορθόδοξων αδερφών μας, αυτός που ξεπούλησε το χρυσό της Ελλάδας και έστησε τα ομόλογα της GOLDMAN SACHS, αυτός που μας έβαλε στην φυλακή του Ευρώ με πλαστά στοιχεία, αυτός που ελληνοποίησε χιλιάδες αλβανούς λαθρομετανάστες για να τον ψηφίσουν στις εκλογές της νοθείας του 2000, αυτός που ξεπούλησε το θρήσκευμα στις ταυτότητες κατ’ εντολή των αφεντικών του της Νέας Τάξης Πραγμάτων, αυτός θα έπρεπε να σιωπά. Να τον πληροφορήσουμε ότι οι Έλληνες Εθνικιστές με την ανάληψη της εξουσίας θα βγάλουν την Ελλάδα από την οικονομική κρίση πολύ νωρίτερα με επιστροφή στην πρωτογενή παραγωγή από Έλληνες εργάτες και όχι από φθηνούς αλλοδαπούς λαθρομετανάστες. Όταν η Χρυσή Αυγή θα είναι Εθνική κυβέρνηση, εκείνος θα έχει περάσει στην ιστορική λήθη και περιφρόνηση, αν όχι σε κελί κάποιας φυλακής για εσχάτη προδοσία.

Με Τιμή, Ιωάννης Π. Θησείο

Ο Καμμένος βόλεψε τον αρχιπασόκο Μπιρσίμ στην ΕΡΤ!

Εν όψει της διαφαινόμενης μείωσης του αφορολόγητου, ας δούμε κάτι ενδιαφέρον! Βουλευτής με 2 παιδιά λαμβάνει σήμερα σύνολο ετήσιας αποζημίωσης 93.858 ευρώ, εκ των οποίων το φορολογητέο είναι 21.816 ευρώ και το αφορολόγητο 72.042 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι προκύπτει φόρος 2.320 ευρώ. Μισθωτός με δύο παιδιά με αποδοχές 93.858 ευρώ καταβάλει φόρο 35.500 ευρώ. Ο μισθωτός δηλαδή πληρώνει 33.180 ευρώ επιπλέον από τον βουλευτή. Είναι ωραία τα μεγάλα λόγια περί δικαιοσύνης και ισονομίας και δημοκρατίας, αλλά είναι λόγια μόνον λόγια.. Άμεση εφαρμογή των προτάσεων της Χρυσής Αυγής για μείωση βουλευτικής αποζημίωσης, αριθμό βουλευτών και γενικότερα κατάργηση των προκλητικών τους προνομίων.

Γ.Π.

Ομολογία Παπακώστα για τον θίασο της ΝΔ: Έχουμε γίνει γραφικοί…

Πώς είναι δυνατόν να λες τέτοια πράγματα σύντροφε Τόσκα; Ντροπή σου που κάποτε υπηρέτησες κι ως στρατηγός στις Ένοπλες Δυνάμεις. Δεν υπάρχουν χρήματα για να βάλει το υπουργείο σου ραντάρ να παρακολουθούν την κυκλοφορία στις εθνικές οδούς, όπου χάνονται και καταστρέφονται εκατοντάδες ζωές κάθε χρόνο; Θύμισες την δήλωση του αλήστου μνήμης Κικίλια που σαν υπουργός στο ίδιο υπουργείο την εποχή που έπαυε να λειτουργεί το αμαρτωλό σύστημα C4i, φέρνοντας πολλές δεκαετίες πίσω τα Σώματα Ασφαλείας – που θα έπρεπε να λειτουργούν ξανά με το απαρχαιωμένο αναλογικό – αυτός δήλωνε την επέκταση του και στη Θεσσαλονίκη. Δεξιοί και αριστεροί πολιτικοί απατεώνες έχοντας εκχωρήσει την δημόσια περιουσία και τον ιδρώτα των Ελλήνων στην διεθνή τοκογλυφία, διαχειρίζονται απλώς επικοινωνιακά την κατάρρευση των πάντων απλά και μόνο για να έχουν τις καρέκλες και τα προκλητικά τους προνόμια.

Λ.Γ.

Βρώμικα πολιτικά παιχνίδια στην Εκκλησία

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-5-martiou-2017#ixzz4aS0Au0sp

Exit mobile version