Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πρετεντέρης προς Μητσοτάκη: Κάνε μαϊμού αντιπολίτευση γιατί θα μας πάρει φαλάγγι η Χρυσή Αυγή

Πρετεντέρης προς Μητσοτάκη: Κάνε μαϊμού αντιπολίτευση γιατί θα μας πάρει φαλάγγι η Χρυσή Αυγή

Θέση στο μείζον ζήτημα που δημιουργήθηκε με τις δηλώσεις Μεϊμαράκη παίρνει σήμερα ο ΔΟΛ, διά της γραφίδος του γνωστού λαομίσητου και κυνικού συστημικού δημοσιογράφου, Γιάννη Πρετεντέρη, ο οποίος σε άρθρο του με τίτλο «ο κίνδυνος της συναίνεσης» καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ασκήσει μαϊμού αντιπολίτευση για να μην ανέβει η Χρυσή Αυγή.

Θυμίζουμε ότι ο Μεϊμαράκης είχε μιλήσει για «τσάμπα μαγκιές», αναφερόμενος σε δήλωση του Μητσοτάκη ότι η ΝΔ θα καταψηφίσει τα μέτρα. Αργότερα, υπό το βάρος πιέσεων είπε ότι το είπε για τον Βορίδη, ο οποίος είχε κάνει τις ίδιες ακριβώς δηλώσεις. Βεβαίως όλοι κατάλαβαν ότι ουσιαστικά μίλησε για τον Μητσοτάκη, όμως οι αθέμιτες και ισχυρές πιέσεις των νεοδημοκρατών, τον έκαναν τελικά να πεί ότι «δεν ξαναμιλάω εκτός κι αν με γαργαλήσουν», σε σημέρινή του δήλωση στην Real News, γεγονός που δείχνει ΚΑΙ ότι μιλούσε για τον Μητσοτάκη και ότι προφανώς κατόπιν εκβιασμών ο Μεϊμαράκης θα ακολουθήσει τακτική Καραμανλή εκτός κι αν οι νεοδημοκράτες τον αφήσουν ακάλυπτο.

Τα ίδια ακριβώς αφορούν και το ζήτημα της λαθρομετανάστες, επί του οποίου ο Μητσοτάκης έχει πάρει τα συγχαρητήρια από την ίδια την Μέρκελ επειδή δεν ασκεί αντιπολίτευση.

Επί του ζητήματος, λοιπόν, γράφει ο Πρετεντέρης:

«Κατά τη γνώμη μου όμως η αντιπολίτευση χρειάζεται κάτι πολύ σοβαρότερο: να υποδέχεται την κοινωνική δυσαρέσκεια που προκαλεί μια κυβερνητική πολιτική ώστε η δυσαρέσκεια αυτή να βρίσκει διέξοδο στο πλαίσιο του δημοκρατικού κοινοβουλευτικού συστήματοςΔιαφορετικά δεν είναι ότι δεν θα υπάρξει δυσαρέσκεια. Αλλά ότι θα διοχετευτεί σε άλλες δυνάμεις»

Κοινώς, λέει στον Μητσοτάκη να το παίξει «αντιμνημονιακός», «πατριώτης» και «εναντίον της λαθρομετανάστευσης», για να πάρει τις ψήφους της Χρυσής Αυγής και μετά, αφότου βγει πρωθυπουργός, να συνεχίσει τα μνημόνια, να εγκαινιάζει τα χοτ σποτ και γενικώς να συνεχίσει την πολιτική Σύριζα σε όλα τα επίπεδα. Για να το πούμε με απλά λόγια, καλεί σε εξαπάτηση του εκλογικού σώματος.

Άραγε, μιας και αυτό αποτελεί ποινικό αδίκημα (άρθρο 133 Π.Κ.), η έγγραφη προτροπή προς αυτό το έγκλημα δεν οφείλει να προκαλέσει την παρέμβαση Εισαγγελέα;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pretenterhs-pros-mhtsotakh-kane-maimou-antipoliteush-giati-tha-mas-parei-fa#ixzz4aUpj97SN

Exit mobile version