Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Ντρέπομαι σαν Ελληνίδα για το κατάντημα της χώρας μας από το κλεπτοκρατικό τόξο και την μαρξιστική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, με συνοδοιπόρο στον ολισθηρό αυτό δρόμο τον χυδαίο προδότη και λαϊκιστή Καμμένο. Στην στημένη δίκη της Χρυσής Αυγής που συνεχίζεται μέσα σε ένα κλίμα ψέματος και λάσπης, ως μάρτυρες εμφανίζονται λαθρομετανάστες που δεν μπορούν να στηρίξουν ούτε την εδώ παραμονή τους. Το ότι ήρθαν παράνομα στην Ελλάδα για την Έδρα του εν λόγω Δικαστηρίου κρίνεται απόλυτα φυσιολογικό. Μάρτυρας σε αυτή την δίκη παρωδία ο κατηγορούμενος από την Ιντερπόλ για εμπόριο ανθρώπων, ο εκλεκτός της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ο Τζαβέντ Ασλάμ, καθώς και ο μόνιμος χειροκροτητής των Συνεδρίων του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής κοινότητας Ναίμ Ελγαντούρ. Όλοι αυτοί οι αλλοδαποί ισλαμιστές εναντίον ενός γνήσιου Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος. Και όμως αποκόμματα της Ελληνικής πολιτικής ζωής της χώρας όπως η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, συντάσσονται με τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τους ΑΝΕΛ κατά της Χρυσής Αυγής. Φυσικά και είμαστε με την Χρυσή Αυγή και στον αγώνα που δίνει κόντρα σε όλα και σε όλους εντός και εκτός Ελλάδας. Ή αλήθεια στο τέλος θα λάμψει, η Χ.Α. θα νικήσει. Ό Θεός της Ελλάδας είναι μαζί μας.

Με Τιμή Μαρίνα Π.
Αθήνα.

Δημοσκόπηση ΣΟΚ για τους πολιτικάντηδες: 88,3% των Ελλήνων δεν θέλουν τους λαθρομετανάστες – 48,8% πιστεύουν ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση εκφράζει συμφέροντα που δεν εξυπηρετούν την Ελλάδα

Εσχάτως, έχει αναγορευθεί σε καθεστωτικό δόγμα, σε παγκόσμια κλίμακα, ο, κατ΄ επίφαση “σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων”, “η ισότητα των ανθρώπων ανεξαρτήτως φύλου, φυλής, θρησκείας, σεξουαλικού προσανατολισμού” κλπ. Πρόκειται για μία ακόμη επιλεκτική έκφανση των υποκριτικών υπερευαισθησιών που διακατέχει το σύστημα. Χύνουν κροκοδείλια δάκρυα οι διεθνείς εξουσιαστές και οι πρώτοι απ΄ όλους οι αμερικανοσιωνιστές δυνάστες για το “δράμα των παράτυπων μεταναστών”, μα δεν πράττουν τίποτε για να σταματήσει ο πόλεμος, να εκλείψει η δυστυχία και να υπάρξουν συνθήκες υποτυπώδους αξιοπρεπούς βίου σε αυτές τις χώρες… Παρά μόνον χρησιμοποιούν “όλης της γης τους κολασμένους”, ως μοχλό για να εφαρμόσουν τα τερατουργηματικά τους σχέδια για την επιβολή μίας παγκοσμιοποιημένης κοινωνίας, που θα αποτελεί πολυφυλετικό συρφετό, δίχως ρίζες, δίχως ταυτότητα, δίχως κοινά σημεία αναφοράς, ευκόλως διαχειρίσιμη και δέσμια στην δουλεία του ξέφρενου καπιταλισμού.

Γ. Χ.

Ρεπορτάζ ΑΝΤ1 για την στάση της Χρυσής Αυγής απέναντι στην διαπραγμάτευση – ΒΙΝΤΕΟ

Αποτροπιασμό προκάλεσαν οι δηλώσεις του Α. Γεωργιάδη ο οποίος σε ξένο δίκτυο κάλεσε όσους επιθυμούν μα αγοράσουν στην Ελλάδα να το πράξουν τώρα γιατί τα πάντα πωλούνται σε εξευτελιστικές τιμές. Ακόμη ένας στόχος πραγματοποιήθηκε από το αμαρτωλό πολιτικό κατεστημένο, που κατάφερε μέσα σε επτά χρόνια μνημονίου να ελαχιστοποιήσουν την αξία του δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου των Ελλήνων δίνοντας τον βορρά στα αρπακτικά της διεθνούς τοκογλυφίας. Άξιος ο μισθός σας δεξιοί και αριστεροί πολιτικοί απατεώνες που όλοι μαζί εν χορώ καταστρέφετε την πατρίδα για λογαριασμό του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου. Απολαύστε έστω και περιστασιακά τα προκλητικά σας προνόμια γιατί πλησιάζει Νέμεση και έχει όνομα. Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Σ.Μ. 

Αποφασισμένοι να νικήσουμε

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-6-martiou-2017#ixzz4aV7xFz9R

Exit mobile version