Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Βόρεια Προάστια, Πύργος

Δραστηριότητες Τοπικών: Βόρεια Προάστια, Πύργος

Την Τετάρτη 01.03.2017 στην Τοπική Βορείων Προαστίων οι πολυπληθείς παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, μεταξύ των άλλων, μία ενδιαφέρουσα ομιλία εθνικής μνήμης. Η ομιλία πραγματοποιήθηκε από τον συναγωνιστή Σ.Μ. και αφορούσε την δολοφονία του Έλληνα εθνικιστή φοιτητή Μίκη Μάντακα την 28.02.1975 στην Ρώμη. Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στην επικρατούσα πολιτική κατάσταση την εποχή εκείνη στην Ιταλία, καθώς και στις συνθήκες της εκτέλεσης του Μίκη Μάντακα από άνανδρους κομμουνιστές δολοφόνους.

Τόνισε δε ότι το φωτεινό παράδειγμα της ασυμβίβαστης εθνικιστικής δράσης του Μάντακα πρέπει να μας εμπνέει στον καθημερινό μας αγώνα για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω. Ακολούθως ο συναγωνιστής μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Κωνσταντίνος Αλεξανδράκης έκανε έναν εκτενή σχολιασμό της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας. Αναφέρθηκε δε ιδιαιτέρως στον πανικό που προκαλεί στο “σύστημα” η συνεχής άνοδος του Κινήματος, ώστε η κρατική ΕΡΤ (κατόπιν απόφασης μιας “επιτροπής δεοντολογίας”) να μην προβάλει την ομιλία στην κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής του Αρχηγού Νικόλαου Μιχαλολιάκου .

Στην συνέχεια ο Γραμματέας της Τοπικής Μιχάλης Μπέλλος συνεχάρη τους συναγωνιστές που συμμετείχαν στις πρόσφατες δράσεις και εκδηλώσεις του Κινήματος στα διόδια της Ελευσίνας και στον Πειραιά για την μνήμη του Μίκη Μάντακα. Τέλος ο Γραμματέας της Τοπικής συντόνισε την προετοιμασία συμμετοχής των συναγωνιστών στις προσεχείς δράσεις του Κινήματος. Η εκδήλωση έληξε ως είθισται με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν του ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Ομιλία αφιερωμένη στον Έλληνα Εθνικιστή Μίκη Μάντακα, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Μαρτίου στο γραφείο της Τ.Ο. Πύργου από τον Συναγωνιστή Χρήστο Γεωργίου. Ο Μίκης Μάντακας (Αθήνα, 13 Ιουνίου 1952 – Ρώμη, 28 Φεβρουαρίου 1975) ήταν Έλληνας φοιτητής που δολοφονήθηκε από ακροαριστερούς στην Ιταλία και έγινε Σύμβολο των Εθνικιστών όλης της Ευρώπης. Ένας ακόμα Μάρτυρας της Εθνικιστικής Ιδέας, όπως και οι Αθάνατοι Ήρωες της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Φουντούλης και Μανώλης Καπελώνης!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn631#ixzz4aXAMwBji

Exit mobile version