Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το αριστερό νεοφιλελεύθερο βαθύ κράτος χάνει παγκοσμίως τον πόλεμο εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ και του Εθνικιστικού Κινήματος

Το αριστερό νεοφιλελεύθερο βαθύ κράτος χάνει παγκοσμίως τον πόλεμο εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ και του Εθνικιστικού Κινήματος

Είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη πολιτική ανάλυση μας ότι η κίνηση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να κάνει αποδεκτή την παραίτηση του Μάικλ Φλυνν (Michael Flynn) είχε ανοίξει την όρεξη στους πολιτικούς αντιπάλους του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Φλυνν είχε παραιτηθεί από την θέση του συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ επειδή δεν ενημέρωσε τον αντιπρόεδρο Μάικ Πένς (Mike Pence) σχετικά με συνομιλίες του με την Ρωσική πλευρά και όχι επειδή είχε συμμετέχει σε τέτοιες συνομιλίες.

Πριν από λίγες μέρες ήταν η σειρά του γερουσιαστή Τζέφ Σέσσιονς (Jeff Sessions) να δεχθεί την επίθεση του νεοφιλελεύθερου βαθύ κράτους που δεν έχει παραδεχθεί ακόμη ότι οι άνομες προθέσεις του έχουν ακυρωθεί από τον ίδιο τον αμερικανικό λαό.

Οι νέες προσπάθειες να προσαφθούν όμοιες κατηγορίες εναντίον του Σέσσιονς ότι είχε επαφές με τον Ρώσο διπλωμάτη Σεργκέι Κίσλυακ (Sergei Kislyak) κατά την τελευταία αμερικανική προεκλογική περίοδο και αυτή την φορά υποστηρίχθηκαν με θέρμη από το νεοταξίτικο συστημικό μέσο μαζικής παραπληροφόρησης Cable News Network ή πιο ευρέως γνωστό με τα αρχικά του CNN. Το κύριο παράδοξο σε αυτή την εκστρατεία παραπληροφόρησης του CNN είναι ότι η ένθερμη υποστηρικτής αυτών των κατηγοριών Nansy Pellosi (Nansy Pellosi) του δημοκρατικού κόμματος είχε συναντηθεί και φωτογραφηθεί αρκετές φορές με το Ρώσο διπλωμάτη. Ακόμη και η εκπρόσωπος τύπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζακάροβα (Maria Zakharova) προέτρεψε αρκετές φορές το CNN να σταματήσει να κατασκευάζει και να διαδίδει ψευδές ειδήσεις.

Το κέντρο βάρους της προσπάθειας απομάκρυνσης του Σέσσιονς από το νευραλγικό πόστο του υπουργού Δικαιοσύνης της κυβέρνησης Τραμπ είναι ότι ο Ρώσος διπλωμάτης Κίσλυακ είναι Ρώσος κατάσκοπος. Την αβάσιμη αυτή άποψη κατέρριψε πέραν κάθε αμφιβολίας ο πρώην διοικητής της CIA Τζόν ΜακΛάφλιν (John McLaughlin). Για την ακρίβεια ο ΜακΛάφλιν δήλωσε ότι ο Κίσλυακ είναι ένας βετεράνος διπλωμάτης της Ρωσικής αποστολής και ότι προφανώς είναι πεπειραμένος στην συλλογή πληροφοριών αφού αυτή είναι και γενικότερα μια από τις κύριες δραστηριότητες του διπλωματικού σώματος.

Επιπροσθέτως ο ΜακΛάφλιν προειδοποίησε στις δηλώσεις του ότι η Αμερική δεν θα πρέπει να συνεχίσει αυτήν την πολιτική του κυνηγιού μαγισσών γιατί ενδέχεται η πιθανότητα να εμπλακεί σε ένα καινούργιο Ψυχρό Πόλεμο με την Ρωσία.

Βέβαια όλες οι απορίες μας για αυτή την ανυπόστατη προσπάθεια απομάκρυνσης του Σέσσιονς λύνονται όταν βλέπουμε την ταχύτατη δημιουργία διαδηλώσεων έξω από το υπουργείο Δικαιοσύνης με αυτό το θέμα από τους ακτιβιστές της MoveOn.org.  H διαδήλωση αυτή καλύφθηκε εκτεταμένα από το άλλο συστημικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC, προσφέροντας την αναγκαία τηλεοπτική κάλυψη στους ακτιβιστές της MoveOn.org που χρηματοδοτείται αδρά από τον αμερικανοσιωνιστή Τζόρτζ Σόρος.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από ένα μήνα οι προσπάθειες αναίρεσης του διατάγματος εναντίον της λαθρομετανάστευσης του Ντόναλντ Τραμπ είχε ένθερμα υποστηριχθεί από αρκετές μη κυβερνητικές οργανώσεις του Σόρος στην Αμερική, όπως την National Immigration Law Center και την American Civil Liberties Union (ACLU).

Συμπερασματικά υπάρχει ένας πόλεμος μεταξύ της παγκοσμιοποίησης, των ανοιχτών συνόρων και της άκρατης ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης του Σόρος και των κλειστών συνόρων και του σχολαστικού ελέγχου της μετανάστευσης του Ντόναλντ Τραμπ και της Χρυσής Αυγής.  Ο αμερικανικός λαός είδε τον μεγάλο κίνδυνο της παγκοσμιοποίησης και επέλεξε τον Τραμπ να προστατέψει το μέλλον του, αφού χώρα χωρίς σύνορα δεν υφίσταται.

Το παγκόσμιο αριστερό νεοφιλελεύθερο βαθύ κράτος προσπαθεί με σπασμωδικές κινήσεις να υπονομεύσει την κυβέρνηση του Τραμπ αλλά και κάθε εθνικό κίνημα σε όλο τον κόσμο. Χάνει όμως παγκοσμίως αυτόν τον πόλεμο και αυτό αποδεικνύεται σε καθημερινή βάση στην Ιταλία, στην Γαλλία και στην Ολλανδία. Και μια μέρα θα αποδειχθεί και στην Ελλάδα όταν ο ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να εναντιωθεί στην λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης και στην ανομία των ΜΚΟ του Σόρος, θα είναι στην κυβέρνηση.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-aristero-neofileleuthero-bathu-kratos-chanei-pagkosmiws-ton-polemo-enant#ixzz4aXAslIS2

Exit mobile version