Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απύθμενο κόμπλεξ κατωτερότητας από τον ανεπάγγελτο Κουτσούμπα εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Απύθμενο κόμπλεξ κατωτερότητας από τον ανεπάγγελτο Κουτσούμπα εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Κινούμενος στους γνωστούς θρασύδειλους ρυθμούς, ο ανεπάγγελτος και παιδί του κομματικού σωλήνα και αρχισταλινικός του ΚΚΕ (Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδος), δεν έχασε την ευκαιρία, για μια ακόμη φορά,  να δείξει το απύθμενο κόμπλεξ κατωτερότητας που διέπει αυτόν και το συνάφι του κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα, σχετικά με το αν το ΚΚΕ είναι δυνατόν να βγει τρίτο κόμμα στις επόμενες εκλογές, απάντησε μεταξύ άλλων τα εξής: «Θα είναι θετικό βήμα ο λαός μας να χειραφετηθεί  συνολικά από την πολιτική των αστικών κομμάτων ως σύνολο, τόσο από το κυβερνητικό κόμμα της δήθεν Αριστεράς, τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και της Ν.Δ. ή του ΠΑΣΟΚ, που θέλουν να επανέλθουν με τον ένα ή άλλον τρόπο στους κυβερνητικούς θώκους. 

Ιδιαίτερα σημαντικό θα ήταν εάν στις επόμενες εκλογές ο ελληνικός λαός έστελνε ξανά στο 0,1% -εκεί δηλαδή που του αξίζει- το δολοφονικό μαφιόζικο μόρφωμα της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, που σήμερα κομπάζει γιατί βρίσκεται στην Τρίτη θέση. Κι αυτό μπορεί να γίνει εάν όλοι και όλες οι οργισμένοι/ες από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ συμπαραταχθούν, συσπειρωθούν με το ΚΚΕ, άσχετα με επιμέρους διαφοροποιήσεις ή διαφωνίες. Η ολόπλευρη ενίσχυση του ΚΚΕ παντού θα είναι προς το συμφέρον του λαού μας, της νεολαίας, του κινήματος αντίστασης και ανάτασης για ένα πιο ελπιδοφόρο παρόν και μέλλον». Ο ιδεολογικός απόγονος της εγκληματικής ΟΠΛΑ, δεν δικαιούται να ομιλεί για  «δολοφονικό μαφιόζικο-μόρφωμα».

Το κόμμα του «εγκλήματος και της προδοσίας», σύμφωνα με τον Γεώργιο Παπανδρέου, το οποίο κατέστρεψε αναρίθμητους Έλληνες που αρνήθηκαν τη σοβιετοδουλεία του, είχε ανέκαθεν «λερωμένη την φωλιά του». Συνδεδεμένο με το μεταπολιτευτικό καθεστώς, όπως το νύχι με το κρέας, το ΚΚΕ αποτελεί την «ιερή αγελάδα» του συστήματος και εκμεταλλευόμενο αυτή την ανοχή και τον μαζοχισμό του «σεβασμού και τίμησης των αγώνων της αριστεράς» από τους αστοδεξιούς, από τη μια μεριά έκτισε μια τεράστια οικονομική επιχείρηση, ενώ από την άλλη αρκετά πρώην μέλη του συμμετείχαν μετέπειτα, είτε άμεσα είτε έμμεσα, στην διακυβέρνηση αυτής της Χώρας και συνέβαλλε αποφασιστικά στη σημερινή τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Τόπος.

Η τραγική ειρωνεία της όλης υπόθεσης είναι ότι η συνέντευξη αυτή δημοσιεύθηκε ανήμερα της επετείου θανάτου του μεγαλύτερου εγκληματία όλων των εποχών, του Ιωσήφ Στάλιν. Την ίδια ημέρα κατά την οποία ο «Ριζοσπάστης» έγραφε, ανάμεσα στ’ άλλα, και τα εξής για τον σφαγέα δεκάδων εκατομμυρίων ανθρώπων:

«Το όνομα και η δράση του Ι.Β. Στάλιν συνδέθηκαν με τα μεγάλα βήματα που πραγματοποιήθηκαν στη σοσιαλιστική οικοδόμηση της ΕΣΣΔ τις δεκαετίες 1920 και 1930 καθώς και με τη μεγάλη Αντιφασιστική νίκη των Λαών κατά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Όλα αυτά αποτέλεσαν βασικό λόγο, που ως ηγέτης του διεθνούς κομμουνιστικού κινήματος λοιδορήθηκε και συκοφαντήθηκε όσο κανείς άλλος, τόσο από τον ταξικό αντίπαλο όσο και από τις δυνάμεις του οπορτουνισμού».

Στους γλείφτες και τους υμνητές του  αρχιεγκληματία Στάλιν, στους εθελόδουλους υπαλλήλους του σοβιετικού ιμπεριαλισμού, στα πειθήνια όργανα του Κρεμλίνου τα οποία χορεύαν σαν εκπαιδευμένες αρκούδες στο ρυθμό που τους έδινε το ντέφι που χτύπαγε ο εκάστοτε εντολέας της Μόσχας, αξίζει η μέγιστη περιφρόνηση και ο ανάλογος χλευασμός. 100 σχεδόν χρόνια ύπαρξης του ΚΚΕ ισοδυναμούν με ανάλογο χρονικό διάστημα προδοσίας της Πατρίδας και του Λαού.    

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/aputhmeno-komplej-katwterothtas-apo-ton-anepaggelto-koutsoumpa-enantion-ths#ixzz4aZ2bwjwp

Exit mobile version