Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δημοσκόπηση ProRata: Βιάζοντας την στατιστική για να μην στεναχωριέται ο Ψαρράς και η Μέρκελ – Αθροίζουν… 108% τα κόμματα, γελάνε και οι πέτρες!

Δημοσκόπηση ProRata: Βιάζοντας την στατιστική για να μην στεναχωριέται ο Ψαρράς και η Μέρκελ - Αθροίζουν... 108% τα κόμματα, γελάνε και οι πέτρες!

Από το πρωί προβάλλεται από όλα τα μέσα και με όλη τους την δύναμη μία δημοσκόπηση της ProRata για την «Εφημερίδα των Φωτομοντάζ». Αυτό που δεν λέγεται στο κοινό είναι ότι η συγκεκριμένη «δημοσκόπηση» είναι μαϊμού και με ομολογία της, κοινώς και με τη… βούλα που θα έλεγε ο Λαός.

Όπως αναγράφεται στα ψιλά γράμματα το ερώτημα της δημοσκόπησης αφορά το ποιο κόμμα θα ψήφιζε ο κόσμος σε ποσοστό ίσο ή μεγαλύτερο του 50%. Κοινώς, ο κάθε πολίτης μπορεί να δώσει μία, δύο ή και πέντε διαφορετικές απαντήσεις, λέγοντας ότι είναι «ανάμεσα» σε διάφορα κόμματα.

Η ερώτηση είναι κατασκευασμένη επί σκοπού για την Χρυσή Αυγή, γιατί το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών δέχεται την λάσπη ολόκληρου του έντυπου, ηλεκτρονικού και τηλεοπτικού τύπου, συνεπώς αυτοί που στην συγκεκριμένη δημοσκόπηση απαντάνε ότι θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή το λένε 100% και με την ψυχή τους. Αντιθέτως, κάποιος άλλος μπορεί να πει ότι θα ψηφίσει ή Σύριζα ή ΝΔ ή Ποτάμι ή Πασόκ. Ο σκοπός της κατασκευής του εν λόγω ερωτήματος με τη συγκεκριμένη μορφή ήταν για να μην παθαίνει κατάθλιψη ο Ψαρράς και η χρηματοδότριά του, Μέρκελ.

Το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης, το οποίο δεν θα αναπαράγουμε καθώς είναι αντεπιστημονικό, αντιδεοντολογικό και εφάμιλλο με το να βάζανε μία μαϊμού να βάλει τυχαία ποσοστά στα κόμματα, κάνει το Ποτάμι του 0,5% να φτάνει το… 8%. Αυτό ως μόνο παράδειγμα για να αντιληφθείτε για τι γελοιότητες μιλάμε.

Το πραγματικά αστείο, όμως, είναι ότι σύσσωμα τα Μέσα μεταδίδουν μία δημοσκόπηση της οποίας τα ποσοστά που δίνει στα κόμματα αθροίζουν… 108%!

Ακόμα και με αυτές τις μεθοδεύσεις, η Χρυσή Αυγή καταγράφει ένα αδιαμφισβήτητο 8% και είναι βέβαιο ότι θα αναγκάσει και πάλι τους δημοσκόπους να απολογούνται για τα λάθη τους και τους πολιτικούς της αντιπάλους να την ανέχονται ως τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, μηχανευόμενοι υπόγειες διαδικασίες. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhmoskophsh-prorata-biazontas-thn-statistikh-gia-na-mhn-stenachwrietai-o-ps#ixzz4aa6DX1oM

Exit mobile version