Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Αυτοί που αποφασίζουν όλα αυτά τα χρόνια από χαράτσια και ΕΝΦΙΑ, μειώσεις συντάξεων, μέχρι το υπερταμείο και το 99ετές ξεπούλημα της πατρίδας μας, λένε πως ότι κάνουν το κάνουν για το καλό της κοινωνίας, του απλού λαού. Όμως δεν υπάρχει, και δε θα υπάρξει ποτέ, κανένα κοινό συμφέρον ανάμεσα σε “αυτούς” και “εμάς”. Καμία «εθνική συναίνεση», όπως την ευαγγελίζεται – πάντα η τρομώδης κάστα των καταπιεστών δεν ωφέλησε ποτέ και πουθενά την κοινωνία των καταπιεσμένων και των απλών ανθρώπων. Η ιστορία το διδάσκει, εμείς να δω πότε θα το καταλάβουμε. Δεν θα βαδίσουμε μαζί σας στον δρόμο της απώλειάς μας. Ποτέ. Η Χρυσή Αυγή δίνει ένα τιτάνιο αγώνα με σκοπό να σταματήσουν άμεσα τόσο η οικονομική καταστροφή των Ελλήνων, συνεπεία των μνημονίων,  αλλά και η βίαιη αντικατάσταση πληθυσμού με αλλογενείς λαθρομετανάστες. Ας συνταχθούμε στο πλευρό της αν επιθυμούμε να παραμείνουμε Έλληνες.

Γ. Π.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Χρηματοδότηση 25.000 ευρώ σε ΜΚΟ από την Βουλή για την… «Ιστορία της Αριστερής Νεολαίας!»

Τρόμος στο σύστημα, μιας που τα νούμερα δεν τους βγαίνουν και καθεστωτικές εφημερίδες αναγκάζονται να παραδεχτούν το αυτονόητο ότι η Χρυσή Αυγή δημοσκοπικά αγγίζει το 10%. Πρέπει να καταλάβουν άπαντες, πως η Χρυσή Αυγή αρχίζει να ανακτά την ανοδική της τάση που οι στημένες σκευωρίες ανέκοψαν. Το κακό για όλο το σύστημα βέβαια είναι ότι ο κόσμος, ο απλός Έλληνας έχει καταλάβει πως η Χρυσή Αυγή ουδέποτε υπήρξε εγκληματική οργάνωση και ότι ο πόλεμος που δέχεται είναι επειδή με τις θέσεις της προάγει το συμφέρον των Ελλήνων και της Πατρίδας μας. Αυτήν την φορά πολιτικά και δημοσιογραφικά παπαγαλάκια όση λάσπη και να ρίξουν είναι βέβαιο ότι θα τους γυρίσει στα μούτρα. Χρυσή Αυγή μόνο!

Βαγγέλης – Ελληνικό

Συστημική εφημερίδα αποκαλύπτει: Τουλάχιστον 10% η Χρυσή Αυγή σε έρευνα του Μαξίμου!

Ο Κούλης λένε ότι ενδιαφέρεται για τους Έλληνες και ότι είναι ένθερμος πατριώτης. Βέβαια αυτοί που τα λένε, ξεχνάνε να μας αναφέρουν ότι είναι λοβοτομημένοι, μιας που ο Κυριάκος σε δηλώσεις του παρακαλάει την καπιταλιστική ελίτ παγκοσμίως να έρθει στην Ελλάδα και να εκμεταλλευτεί τους Έλληνες εργαζομένους στο έπακρο, μιας που οι ΣΣΕ και τα μεροκάματα είναι πολύ χαμηλά εξαιτίας των μνημονίων που όλα τα προδοτικά κόμματα του συνταγματικού τόξου υπέγραψαν. Πολύ πατριωτικό αλήθεια, να ξεπουλάς την Πατρίδα σου και να δίνεις για σκλάβους τους συμπολίτες σου στους διεθνείς αφέντες. Ξυπνήσανε οι σκλάβοι, Κούλη και δυστυχώς για εσένα και ευτυχώς για εμάς έρχεται η Χρυσή Αυγή για να σας στείλει εκεί που σας αξίζει όλους, στην φυλακή.

Κωνσταντίνα

Μητσοτάκης προς διεθνείς τοκογλύφους: Αγοράστε την Ελλάδα! Είναι φτηνή και δίνουμε δώρο και τους είλωτες

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-7-martiou-2017#ixzz4adJaK02f

Exit mobile version