Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ρατσισμός κατά των Ελλήνων στην Μεσσηνία: Φροντίδα για τους λαθρομετανάστες, αδιαφορία για τους εξαθλιωμένους Έλληνες…

Ρατσισμός κατά των Ελλήνων στην Μεσσηνία: Φροντίδα για τους λαθρομετανάστες, αδιαφορία για τους εξαθλιωμένους Έλληνες...

Το απάνθρωπο πρόσωπο των α λα καρτ ανθρωπιστών και τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων βιώνει αυτές τις μέρες η Μεσσηνία.

Πλήρης και γενικευμένη κινητοποίηση για τους 87 «παράτυπους μετανάστες», αδιαφορία και εξαθλίωση για τους Ελληνες. Συγκεκριμένα, μια οικογένεια τριών ατόμων, μια μητέρα και τα παιδιά της, βρίσκονται από σήμερα στον δρόμο, γιατί δεν μπορούν να πληρώσουν το ενοίκιο και τους λογαριασμούς τους. Μερικοί φιλότιμοι κάτοικοι της Καλαμάτας, απλοί εργαζόμενοι, ανέλαβαν την πρωτοβουλία να αναζητήσουν χώρο για να τους στεγάσουν.

Η πρωτοβουλία όμως αυτή, ωχριά εμπρός στην κινητοποίηση για τους 87 μετανάστες που την περασμένη Πέμπτη εντοπίστηκαν σε καράβι στα ανοιχτά της Πύλου. Οι 87 μεταφέρθηκαν κατ’ αρχήν στο Στάδιο της πόλης, στην συνέχεια στην παλιά Νομαρχία, και τώρα στις εγκαταστάσεις των παιδικών κατασκηνώσεων της Αγίας Μαρίνας στον Ταΰγετο, οι οποίες όπως φαίνεται θα μετατραπούν σε hot spot. Σε hot spot φημολογείται ότι μετατρέπεται και το Στρατόπεδο Πεζικού, όπως συνέβη και με άλλα στρατόπεδα που συστηματικά εκκενώθηκαν στα πλαίσια της «αναδιοργάνωσης» των Ενόπλων Δυνάμεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι 4 από αυτούς έχουν μεταδοτικό νόσημα (ψώρα), ενώ ένας από αυτούς, ένας 29χρονος Πακιστανός, έδωσε κατά την καταγραφή, ψεύτικα στοιχεία. Όπως αποκαλύφθηκε, είχε διαπράξει ληστεία και το Δεκέμβριο του 2013 καταδικάστηκε για την πράξη του αυτή από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Θράκης.

Χαρακτηριστικός είναι ο ζήλος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της ΝΔ που συγκέντρωσε ρούχα και τρόφιμα για τους 87, αλλά και η πρωτοβουλία να τους δοθούν τρόφιμα τα οποία προορίζονταν για τους Πολύτεκνους και Τρίτεκνους συμπατριώτες μας.

Για τους 87 μετανάστες κινητοποιήθηκε όλη η Μεσσηνία. Για τους Ελληνες αστέγους, τι;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-apanthrwpo-proswpo-twn-a-la-kart-anthrwpistwn-kai-ton-ratsismo-kata-twn#ixzz4afRmvUeh

Exit mobile version