Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μόνο η Χρυσή Αυγή είπε ΟΧΙ στην αποζημίωση των καναλαρχών: Στήριγμα της διαπλοκής η Σύριζα – ΝΔ Α.Ε.

Μόνο η Χρυσή Αυγή είπε ΟΧΙ στην αποζημίωση των καναλαρχών: Στήριγμα της διαπλοκής η Σύριζα - ΝΔ Α.Ε.

Ένα ακόμα “δωράκι” στους χρεοκοπημένους καναλάρχες προσέφερε σύσσωμο το “συνταγματικό τόξο”, το οποίο σήμερα με τροπολογία που ψηφίστηκε από ΟΛΑ τα κόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου επεστράφησαν τα ποσά που καταβλήθησαν από τους υπερθεματιστές στον διαγωνισμό για τη χορήγηση των τηλεοπτικών αδειών.

Είναι αξιοσημείωτο πως όλα τα κόμματα της δήθεν αντιπολίτευσης στήριξαν την προκλητική τροπολογία με το πρόσχημα ότι το κράτος οφείλει να είναι συνεπές στις υποχρεώσεις του.

Την ίδια ώρα που ο ελληνικός λαός πένεται και οι πολίτες καταβάλλουν υπέρογκους φόρους και εισφορές, τα “αγαπημένα παιδιά” των πολιτικάντηδων πήραν άμεσα πίσω τα λεφτά τους. Προνομιακή μεταχείριση για τους καναλάρχες!

Έτσι… χτυπούν την διαπλοκή ο Σύριζα, η ΝΔ, το κλεφτοΠασόκ, το ΚΚΕ, το Ποτάμι και ο Λεβέντης που έχουν πιάσει στασίδι στα τσοντοκάναλα της διαπλοκής.

Την τροπολογία καταψήφισε ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή!

ΥΓ. Ας μην απορούμε γιατί συνεχίζεται ο παράνομος αποκλεισμός και η φίμωση της Χρυσής Αυγής από την δημόσια τηλεόραση και τους ιδιωτικούς σταθμούς.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mono-h-chrush-augh-eipe-ochi-sthn-apozhmiwsh-twn-kanalarchwn-sthrigma-ths-d#ixzz4akgdeAmU

Exit mobile version