Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τραγέλαφος συριζαίων στην Ξάνθη: Ο Σκουρλέτης μίλησε σε άδειες καρέκλες

Τραγέλαφος συριζαίων στην Ξάνθη: Ο Σκουρλέτης μίλησε σε άδειες καρέκλες

«Τρεις κι ο κούκος» στην επίσκεψη – συγκέντρωση που έκανε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης στην Ξάνθη. Παρότι η συγκέντρωση έγινε σε μεγάλο και άνετο ξενοδοχείο της πόλης, παρότι δεν υπήρξε κάποια αντισυγκέντρωση (αυτές, ως γνωστόν, γίνονται μόνο κατά των συγκεντρώσεων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ) για να αποθαρρύνει τον κόσμο, εν τούτοις η παρουσία του κόσμου ήταν πολύ χαμηλή, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Αν και ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει τρεις βουλευτές στον συγκεκριμένο νομό αυτό δεν βοήθησε στο ελάχιστο στο να μαζευτεί κόσμος.

Αισθητή, επίσης, και η έλλειψη του μειονοτικού μουσουλμανικού στοιχείου, παρά τους «τεμενάδες» που έκανε η κυβέρνηση στον περιβόητο Ζεϊμπέκ και την παρέα του για το θέμα των δίγλωσσων μειονοτικών σχολείων, όπου για πρώτη φορά θα διδάσκεται η τουρκική (!) γλώσσα.

Η κοινωνική κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ είναι κάτι παραπάνω από εμφανής σε οποιοδήποτε σημείο της επικράτειας. Έχει καταστεί ένα κόμμα πλήρως απομονωμένο από τον Ελληνικό Λαό, καθώς θεωρείται πολύ ορθά ότι πρόδωσε τις προσδοκίες του, κάτι το οποίο φαίνεται σε κάθε ευκαιρία.

Την ίδια ώρα οι εκάστοτε συγκεντρώσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας, είναι πάντοτε εντυπωσιακές από πλευράς όγκου και παλμού, δείχνοντας έτσι σε ποιον πολιτικό φορέα ανήκει το Μέλλον και η εμπιστοσύνη του Ελληνικού Λαού.

Φωτογραφία από ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Ξάνθη

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/fiasko-skourleth-sthn-janthh.-mprosta-se-adeies-karekles-h-sugkentrwsh-tou#ixzz4alGDtQKh

Exit mobile version