Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μια μεγάλη μνημονιακή συγκυβέρνηση Σύριζα – ΝΔ – Πασόκ πρότεινε ο ανύπαρκτος Θεοχαρόπουλος

Μια μεγάλη μνημονιακή συγκυβέρνηση Σύριζα - ΝΔ - Πασόκ πρότεινε ο ανύπαρκτος Θεοχαρόπουλος

Μια πολύ πιθανή εικόνα από το (κοντινό;) μέλλον περιέγραψε ο επικεφαλής του ανύπαρκτου μορφώματος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Αφού εξασφάλισε την προσωπική του πολιτική επιβίωση (ως βουλευτής Επικρατείας, φυσικά) τώρα θεωρεί ότι μπορεί να μπει (ως υπουργός;) και στην κυβέρνηση, διά μέσω ενός «μεγάλου συνασπισμού» ο οποίος θα περιλαμβάνει ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και το εκλογικό μόρφωμα που ετοίμασε το ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη χθες ανέφερε ότι «η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης με όλες τις δυνάμεις που θέλουν να κρατήσουν τη χώρα στην Ε.Ε. και την ευρωζώνη, για να τη βγάλουν από τα Μνημόνια οριστικά, εντός ενός ορισμένου χρονικού διαστήματος». Όπως σημείωσε, μία τέτοια κυβέρνηση, «που θα τη στηρίζουν Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ και Δημοκρατική Συμπαράταξη με πρόσωπα κοινής αποδοχής, είναι η μοναδική που μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση, με κοινό προγραμματικό πλαίσιο».

Αν και πολιτικά φαιδρός αυτός ο τύπος, ο οποίος προκάλεσε την αηδία και την αγανάκτηση στο πανελλήνιο πριν από λίγες ημέρες υπερασπιζόμενος την στάση εθνικής προδοσίας του Σημίτη την τραγική νύχτα των Ιμίων, φαίνεται ότι λειτουργεί ως «λαγός» κάποιων (άμεσα;) μελλοντικών κινήσεων, οι οποίες θα δημιουργήσουν έναν μεγάλο κυβερνητικό συνασπισμό που θα ολοκληρώσει το ξεπούλημα των πάντων στους διεθνείς τοκογλύφους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sugkubernhsh-suriza-nd-pasok-proteine-o-anuparktos-politika-theocharopoulos#ixzz4albAod3I

Exit mobile version