Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι «ευχές» του Τσίπρα για την Ημέρα της Γυναίκας: Καμία αναφορά στην Μυρτώ και την Αγγελική που δολοφονήθηκε στην Μαρφίν

Οι «ευχές» του Τσίπρα για την Ημέρα της Γυναίκας: Καμία αναφορά στην Μυρτώ και την Αγγελική που δολοφονήθηκε στην Μαρφίν

Ακόμα και την παγκόσμια ημέρα των Γυναικών χρησιμοποίησε ο Τσίπρας προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ιδεοληψίες και τις πολιτικές σκοπιμότητές του, δείχνοντας μια επιλεκτική προτίμηση στα πρόσωπα τα οποία έκρινε ως άξια αναφοράς.

Ανάμεσα σ΄αυτά «Το πρόσωπο της Κωνσταντίνας Κούνεβα, εργάτρια, συνδικαλίστρια, μετανάστρια, μητέρα, ευρωβουλευτής, το πρόσωπο των 11 οροθετικών γυναικών που διαπομπεύτηκαν χυδαία πριν κάποια χρόνια από αυθαιρετούντες κυβερνώντες, το πρόσωπο των γιαγιάδων της Λέσβου που με την απλόχερη αγκαλιά τους στους πρόσφυγες ανέδειξαν στον κόσμο το μεγαλείο της ανθρωπιάς».

Είναι ολοφάνερα τα ιδεολογικά συμπλέγματα που απορρέουν από τις συγκεκριμένες «προτιμήσεις» του Τσίπρα. Γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα μπορούσε να αναφερθεί στο πρόσωπο της Μυρτούς, της οποίας η ζωή καταστράφηκε από ένα ανθρωπόμορφο κτήνος από το Πακιστάν. Ή στο πρόσωπο της εγκύου στον τρίτο μήνα Αγγελικής, η οποία κάηκε ζωντανή στην Marfin από τους ακροαριστερούς εγκληματίες.

Και βεβαίως, σε ένα γενικότερο επίπεδο, θα μπορούσε να κάνει μια αναφορά στο πρόσωπο της Ελληνίδας Μητέρας, η οποία γεννά, ανατρέφει και προετοιμάζει με την στοργή της τα Ελληνόπουλα που φέρνει στον κόσμο και επιζητά τα καλύτερα γι΄ αυτά και για την προσφορά τους στην Πατρίδα.

Κάτι τέτοιες αναφορές, όμως, είναι κάτι παραπάνω από φανερό ότι δεν συμβαδίζουν με την «πολιτική ορθότητα», τον «αντιρατσισμό», τον «φεμινισμό» και όλα τα άλλα δημιουργήματα της παγκοσμιοποίησης, την οποία (και) ο Τσίπρας υπηρετεί. Γι΄ αυτό και δεν πρόκειται να διαφημιστούν από τον Τσίπρα, αλλά για να είμαστε δίκαιοι και ακριβείς και από κανέναν άλλο πολιτικό αρχηγό του «συνταγματικού τόξου».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-euches-tou-tsipra-gia-thn-hmera-ths-gunaikas.-kamia-anafora-sthn-murtw-t#ixzz4aluMWtnA

Exit mobile version