Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έμμεση αναγνώριση του κατοχικού ψευδοκράτους από τον Δήμο Καβάλας – Ανέδειξε το θέμα στη Βουλή η Χρυσή Αυγή

Έμμεση αναγνώριση του κατοχικού ψευδοκράτους από τον Δήμο Καβάλας - Ανέδειξε το θέμα στη Βουλή η Χρυσή Αυγή

Στην έμμεση αναγνώριση του ψευδοκράτους που έχουν στήσει οι εισβολείς στα βόρεια εδάφη της Κύπρου μας προέβη ο δήμος Καβάλας, διά της παρουσίας του σε τουριστική έκθεση στην Κωνσταντινούπολη, όπου υπήρχε περίπτερο του ψευδοκράτους, αλλά ο Δήμος Καβάλας δεν διαμαρτυρήθηκε καν.

Το θέμα έφερε στην Βουλή με επίκαιρη ερώτηση της Βουλευτού, Ελένης Ζαρούλια, η Χρυσή Αυγή. Ο Δήμος ήδη προέβαλλε τις δικαιολογίες του ότι δήθεν «δεν είδε» το περίπτερο του ψευδοκράτους και ότι κάτι τέτοιο έχει ξαναγίνει και με τον ΕΟΤ. Τα μέσα που ελέγχει η κυβέρνηση μέμφονται τον Δήμο Καβάλας επειδή απάντησε στην Χρυσή Αυγή, προβάλλοντας τις γνωστές ανοησίες που χρησιμοποιούν, όταν δεν τους συμφέρει ο κοινοβουλευτικός έλεγχος του Κινήματος.

Προφανώς, οι κυβερνώντες αναγνωρίζουν το ψευδοκράτος και για αυτό σπεύδουν να υπερασπιστούν το πασιφανές λάθος (αν όχι τίποτε παραπάνω…) του Δήμου Καβάλας στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Ως εκ τούτου αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον η αυριανή απάντηση του αρμοδίου υπουργού Εσωτερικών στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/emmesh-anagnwrish-tou-pseudokratous-apo-ton-dhmo-kabalas-efere-sth-boulh-to#ixzz4arAZiEYw

Exit mobile version